Nejenže od nás hysterici globálního oteplování, chtějí, abychom i souložili potmě v nevytopené místnosti a úplně oblečení, nýbrž teď už si se svými požadavky došlápli i na seniory, aby ti nechali svá auta v garáži, a belhali se kolem v dešti a sněhu se svými chodítky. Hannoversche Allgemeine Zeitung (HAZ) referuje o regionální Hanoverské studii, která zjistila, že to senioři odpovídají za poškozování klimatu, protože „oni si jezdí svými auty.“ Podle HAZ studii provedli experti vyhodnocovací kanceláře GGR sídlící v Hamburgu pro Hanoverskou regionální vládu.


 

Senioři ohrožují klimatické cíle

Zpráva zjišťuje, že mnozí senioři v regionu Hanover „jezdí se svými auty déle a častěji, než tomu bývalo v minulosti,“ a v důsledku toho, „jsou vlastní cíle ochrany klimatu tohoto regionu v oblasti dopravy v ohrožení.“

Osvícení činitelé Hanoverské vlády jsou zjevně vyděšení, že klimatičtí bohové se rozhněvají, pokud se snad staří lidé nezačnou už konečně chovat řádně.

Člověk by měl být ovšem v první řadě znepokojený, pokud ne rovnou vyděšený z toho, že se takto směšné studie vůbec provádí, a že jich dokonce využívají i vlády k ospravedlňování politiky. Studii si zjednala Hanoverská regionální vláda.

V té mají zjevně pocit, že je to jejich věc, zjišťovat, kdo si jezdí autem až příliš. A pod pláštíkem „ochrany klimatu“ teď stát dospívá k přesvědčení, že má pravomoci k vměšování do našich soukromých koupelen, kuchyní, ložnic, do našich aut a všech aspektů našich životů a každého komandovat.

HAZ píše:

„Ve městě Hanover došlo mezi občanstvem k pozitivnímu vývoji chování ve směru klimatické přívětivosti. Avšak čísla týkající se této oblasti stagnují a nezlepšují se, tvrdí GGR.“

I přes tento „pozitivní vývoj“ dosahuje Hanover těchto cílů ochrany klimatu převážně naháněním lidí do veřejné dopravy a na cyklostezky, avšak GGR objevil, že senioři žijící v sousedních oblastech mimo vnitřní Hanover používají svých aut daleko více, než by měli. HAZ cituje ze zprávy GGR:

„Dnešní generace seniorů má řidičské průkazy více, než tomu kdy bývalo. Mezi tím začaly starší dámy řídit automobily skoro stejně často jako muži.“

Bože odpusť. Ta zvýšená mobilita babiček, zjišťuje zpráva, znamená, že ty „jako celek produkují více emisí dokonce i když ta auta samotná jsou ekologicky přívětivější.“

Zatímco tvůrci politiky zrovna teď už po 20. odlétají na klimatickou konferenci, tak babičky budou muset používat svá chodítka.

Zpráva důrazně doporučuje, že by ty chudinky babičky měly k pohybu více používat svých chodítek, místo aby si jezdily auty, anebo si počkat 3 hodiny, až pojede další autobus.

HAZ píše:

„V celém regionu teď už lidé méně chodí, než to dělali před deseti lety. Ale i přesto až dosud nikdo ještě nemluvil o potřebě akcí v tomto směru.“

Mezi tím němečtí politici, NGO a aktivisté odlétají (někteří první třídou) a pálí tuny leteckého petroleje (na účet daňových poplatníků), aby všichni vyrazili do Jižní Ameriky na 20. klimatickou konferenci, která se zaměřuje na způsoby, jak to klima ochránit.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Zdroj: notrickszone.com