Místo konání pravidelné každoroční konference skupiny Bilderberg bylo potvrzeno. Tento transatlantický summit navštěvovaný dlouholetými politiky, vlastníky bank a hlavami některých největších světových společností se tentokrát odehraje v hotelu Interalpen-Hotel Tyrol, luxusním podniku a konferenčním centru v Rakousku. Interalpen-Hotel Tyrol je „pěti-hvězdičkové hotelové konferenční centrum“ postavené hluboko v horských lesích několik kilometrů od lyžařského resortu Seefeld a příhodně blízko letišti v Innsbrucku.


Hotel je součástí soukromého Liebherr Group, gigantického konglomerátu ze Švýcarska, jenž vlastní miliardářská německá rodina Liebherr.

Podle brožury tento hotel „leží v nadmořské výšce 1300 metrů v exkluzivním prostředí Tyrolských alp a nabízí panoramatický pohled na nádherné vrcholky místních hor“ Toto izolované orlí hnízdo disponuje konferenčním centrem o kapacitě 400 lidí.

Umístění konference Bilderbergu 2015 byla potvrzena rakouskou policií. Bude to již třetí summit v Rakousku, přičemž předchozí se konal přes 27 lety. Konference roku 1988 se také pořádala v hotelu Interalpen-Hotel Tyrol, zatímco v roce 1979 se konala v Badenu jižně od Vídně.

Konference roku 2015 se očekává v červnu, ale přesné datum ještě nebylo potvrzené. Hotel je již plně obsazený první dva červnové víkendy (4.-7. a 11.-14.).

[quote align="center" color="#999999"]

[/quote]

Zdroj: globalresearch.ca