Spolu s tím, jak ta tajnůstkářská skupina dokončuje přípravy na své výroční piklení příští týden v Kodani, italský poslanec Evropského parlamentu Mario Borghezio slupinu Bilderberg proklíná jako „kořen všeho zla“ a obviňuje tuto organizaci z italské ekonomické krize. Borghezio, který je členem Komise občanských svobod, spravedlnosti a vnitřních záležitostí v Evropském parlamentu a prominentním italským politikem, se objevuje na videu, na němž odsuzuje Bilderberg jako „kořen všeho zla, který ubližuje Itálii,“ a tuto skupinu obviňuje, že to ona způsobuje tu nezaměstnanost, chudobu a vysoké daně.


Borghezia podporuje i italský právník Alfonso Luigi Marra, který loni požadoval, aby veřejný prokurátor Říma Skupinu Bildeberg vyšetřoval za její roli ve „zločinných aktivitách.“ Marra tuto skupinu obvinil ze spiknutí za instalaci Maria Montiho za ministerského předsedu Itálie při schůzce Bilderberg 2011 ve Švýcarsku a tuto organizaci označil za „unikátní, ilegální bratrstvo“ elitářů, kteří si o sobě myslí, že jsou „nad zákonem.“

Na videu Borghezio, který kandiduje ve volbách do EU Parlamentu, setřel italskou politickou třídu tvrzením, že: „Mario Monti i další bývalý italský ministerský předseda Enrico Letta jsou členy Bilderbergu, zatímco současný ministerský předseda Matteo Renzi je pouhou jejich loutkou.“

V rozporu s klišé protlačovaným médii mainstreamu, že Bilderberg představuje pouhý „pokec“, existují nesčetné příklady, že tento tajný spolek formuluje politický konsensus, který se krátce poté realizuje.

V roce 2010 bývalý generální tajemník NATO a člen Bilderbergu Willy Claes přiznal, že účastníci Bilderbergu jsou zavázáni ta rozhodnutí, která byla během výroční konference těchto mocenských handlířů formulována, následně realizovat. Pokud je tomu tak, pak by to porušovalo zákon mnoha zemí, které politikům zakazují, aby se nechali potajmu ovlivňovat cizími agenty.

V roce 2009 se dokonce předseda Bilderbergu Étienne Davignon chlubil, že jednotná měna Euro je myšlenkovým dítětem Skupiny Bilderberg.

I Borgheziovo obvinění, že Bilderberg má prsty ve ztroskotání italské ekonomiky, je pozoruhodné vzhledem k tomu, že tato skupina konspirovala za zrežírování bubliny trhu s domy a ekonomický kolaps na svém zasedání v kanadské Ottawě v roce 2006 dva roky před finanční krizí 2008.

Borghezio se v roce 2011 pokusil dostat do dějiště shromáždění Bilderbergu ve Svatém Mořici ve Švýcarsku, ale sekuriťáci Bilderbergu ho zmlátili a zatli.

V roce 2014 se schůzka Skupiny Bilderberg odehraje 29. května až 1. června v 5 hvězdičkovém Hotelu Marriott v Kodani. Reportéři Infowars budou po celý ten týden naživo na místě.

Zdejší nedávný článek o tom, že Bilderberg je kořenem všeho současného zla, ale hlavně o tom, jak znamená přímou kontinuitu s nejhorším zlem historie 20. století:

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com