Shromáždění Skupiny Bilderberg 2014 – tajnůstkářské organizace globálních mocenských handlířů – proběhne na konci května v Dánsku. K tomuto oznámení došlo dnes na oficiální webové stránce ‚Shromáždění Bilderberg‘, a to jednoduše uvádí: „62. shromáždění Bildebergu proběhne na konci května 2014 v Dánsku.“ Žádné město nebo hotel nebylo dosud identifikováno jako místo shromáždění, ačkoliv tato skupina své konference vždy koná v luxusním stanovišti ve velkém městě či v jeho blízkosti nebo v exkluzivním odlehlém turistickém letovisku.


Piklení 2014 znamená první návrat Bilderbergů do Skandinávie od schůzky této skupiny v roce 2001 ve Švédsku a v Dánsku konference proběhne poprvé od roku 1969.

Tato elitářská organizace, která se každoročně schází buď v Evropě, ve Spojených státech nebo v Kanadě, sestává z určitých nejmocnějších těžkotonážků z průmyslu, bankovnictví, politiky, královských rodin, akademiků a technologů. Loni se zúčastnili takoví jako Jeff Bezos, Timothy Geithner, Christine Lagarde, Henry Kissinger, královna Beatrix z Holandska a britský ministerský předseda David Cameron.

Ač je zvykem médií mainstreamu opomenout Bilderbergu poskytnutí tiskových reportáží, jaké si zasluhuje – a tuto skupinu označují za pouhé „popovídání“ – tak v posledních letech byly zadokumentovány nesčetné příklady, že tato organizace měla přímý dopad na globální politiku, což vedlo k obviněním, že tato skupina má od základu nedemokratickou povahu.

To v posledních letech vedlo k větším a větším anti-Bilderbegovským demonstracím včetně té loňské ve Watfordu v Británii, kdy se události zúčastnily tisíce lidí, ta proběhla na půdě Hotelu Grove, v němž Bilderberg uspořádal své shromáždění.

Před loňským shromážděním reportérům Infowars, kteří měli zaknihovanou rezervaci pobytu v Hotelu Grove několik dnů dopředu, než Bilderbergové přijeli, jejich rezervace zrušili kvůli nespecifikovaným „bezpečnostním“ obavám.

V roce 2010 bývalý generální tajemník NATO a člen Bilderbergu Willy Claes přiznal, že účastníci Bilderbergu jsou zavázání realizovat politická rozhodnutí, která jsou během tohoto shromáždění formulována.

Existují nesčetné další příklady, jak Bilderberg dopředu ovlivnil významné globální události a pravidelně s naprostým opovržením demokratickým procesem vybíral presidenty a ministerské předsedy.

Loni italský právník Alfonso Luigi Marra požadoval, aby veřejný žalobce v Římě tuto tajnou organizaci vyšetřoval kvůli zločinné aktivitě se zjišťováním, zda shromáždění této skupiny v roce 2011 ve Švýcarsku nevedlo k vybrání Maria Montiho za ministerského předsedu Itálie.

V roce 2009 se dokonce předseda Bilderbergu Davignon vychloubal, jak byla jednotná měna Euro ideovým dítětem Skupiny Bilderberg.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com