Na video vyrobené Infowars Nightly News s žurnalistou Aaronem Dykesem a Melissou Melton, profesorem z Dean Almy na University of Texas, co zkouší zlehčovat ústřední téma Agendy 21 Spojených národů – a tím je konfiskace majetku, se podívejte níže. Almy rovněž argumentuje, že to slovo „kolektivní“ jehož užitím se to v Agendě 21 hemží, není stejného druhu, jako bylo tohle sovětské heslo. Je to prostě o tom,  že lidé se dají dohromady, aby činili rozhodnutí o svých komunitách. Ale i přes jeho pokus změkčit pádnost zmínek o kolektivismu a učinit je stravitelnějšími a méně hrozivými, řekl Almy v srpnu Texas Tribune, že „kolektivní dobro“ by mělo mít přednost před právy jednotlivců.

Pro tyto muže, kteří zformovali Ústavu, byla majetková práva tím nejzásadnějším.

„Tohle mění status quo toho, jak fungujeme jako země, což se vyvíjí, a tak je to pro některé lidi hrozivé,“ řekl Almy. „Projektování měst je ze své povahy o kolektivním dobru, a není to nezbytně o svobodě jednotlivé osoby, aby si dělala cokoli, co zatraceně chce.“

Almyho poznámky i celá filosofie Agendy 21 představují frontální útok na samotný úhelný kámen naší republiky – majetková práva a přirozená práva svobodných jednotlivců „dělat si, co zatraceně chtějí,“ potud, pokud nezasáhnou do práv dalších jednotlivců.

Pro ty muže, kteří formovali Ústavu, byla majetková práva tím nejzásadnějším. To byl základ pro veškerá další práva. Christopher Collier a James Lincoln Collier napsali v Rozhodnutí ve Filadelfii, že zakladatelé měli „téměř nábožnou úctu“ k majetku, když deklarovali „práva k majetku jako nenarušitelná“ a považovali Ústavu za ztělesnění majetkových práv.

Zpráva o charakteristice „summitu Země” zřízeném k rozkladu suverenity a k uvalení absolutní nadvlády

OSN navrhne planetární regulaci vody a jídla

Kritici hysterie trvalé udržitelnosti útočí na agendu Rio+20 zaměřenou proti svobodě

Ideál majetkových práv byl pro zakladatele tak důležitý, že se jím ve Federalistických listech zabývali devětkrát, tj. stejně často jako hlasovacími právy, právy na svobodu slova, právy na soukromí, náboženskými právy a právy na svobodu tisku dohromady.

Rick Lynch v Majetková práva, svoboda a Ústava vysvětluje: „Filosofie za majetkovými právy vyznává pouze to, že člověk se rodí svobodný, je svým vlastním pánem, vlastní určitá nezcizitelná práva daná mu Stvořitelem, a že bez ohledu na formu vlády, pod níž žije, bez ohledu na to, jak velká většina hlasovala, a co může vláda požadovat, by pořád měl moci praktikovat svou vlastní víru, vyslovovat své myšlenky, tisknout a číst materiály podle své volby nebo se zapojovat do jakékoliv ze stovek a tisíců aktivit, které neubližují ostatním.“

Agenda 21 je přímým útokem na tento milovaný koncept. Vyžaduje, aby se jednotlivci vzdávali svých majetkových práv ve jménu „kolektivního dobra“, které je samozřejmě dobrem státu, té jediné entity, která má schopnost vnutit svou vůli jednotlivcům donucením násilím.

Zdroj: prisonplanet.com

]]>