Úřady nám tvrdí, že podezřelými z bombových útoků v Bostonu jsou čečenští muslimové. Velmi zvláštní! Spojené státy a Izrael jsou spojenci čečenských muslimů v jejich boji proti Rusku. Spojené státy a Izrael ve skutečnosti dotují čečenské buňky Al-Káidy, aby mohly podnikat teroristické útoky na Rusko. Takže možná jsou tito podezřelí jen obvyklými obětními beránky CIA. A možná byli izraelští „experti na teror“ vysláni do Spojených států, aby dohlédli na dopadení muslimských obětních beránků. Otec obou podezřelých, podobně jako otec Mohameda Atty, tomu rozumí velmi dobře.


Byli izraelští experti na operace pod falešnou vlajkou – a možná dokonce titíž, kteří pomohli zrežírovat útoky 11. září, operaci, kterou se chlubil agent Mossadu Mike Harari – vysláni do Bostonu, aby zorganizovali střelbu po bombových útocích?

V tuto chvíli je to pouhá hypotéza. Určitá podezření se ale objevila před několika dny, kdy šéf izraelské policie Yohanan Danino oznámil, že několik důstojníků bylo vysláno do Bostonu, aby „se setkali s agenty FBI a dalšími orgány“ a spolupracovali s nimi na vyšetřování bombových útoků v Bostonu. Jak uvedla ruská televize RT, Danino vyslal policejní důstojníky, aby se účastnili diskusí, které se „zaměří na bombové útoky během bostonského maratonu a na prohloubení profesionální spolupráce vyšetřovacích sborů obou zemí“.

Jenže… proč by americká policie potřebovala Izraelce nebo jiné cizince, aby vyšetřovali americký zločin? Anebo… jak Danino věděl o tom, že dojde k bombovým útokům, které budou jeho lidé vyšetřovat? Podle RT „izraelští ochránci zákona plánovali cestu do USA před smrtícími bombovými útoky, které si vyžádaly tři lidské životy“.

Jestliže vládní agenti předem plánovali cestu na místo zločinu, znamená to, že oni – nebo jejich vlády – o zločinu předem věděli. Jeden z notoricky známých příkladů: Jen několik minut poté, co se Pentagon stal cílem útoků 11. září, dorazili agenti FBI do blízké čerpací stanice a hotelu, aby zabavili záznamy bezpečnostních kamer ukazující, co se stalo. Tito agenti byli zjevně vysláni ještě předtím, než byl Pentagon napaden, lidmi, kteří celý útok zorganizovali. Byl to úklid místa zločinu, ne vyšetřování.

Další příklad: Agenti FBI opustili své kanceláře v Minneapolis a odcestovali do Duluthu, aby vyšetřovali havárii letounu senátora Paula Wellstona. Problém: Když agenti odcestovali, Wellstonovo letadlo bylo ještě ve vzduchu. Dorazili na místo havárie příliš brzy – a následně se snažili událost spíš utajit než vyšetřit.

Izraelci mají možná ještě více než FBI ve zvyku „objevit se příliš brzy“ na místech teroristických akcí. Notoricky známí tančící Izraelci, agenti Mossadu, kteří byli 11. září zatčeni poté, co filmovali a oslavovali destrukci Světového obchodního centra, byli s kamerami na místě ještě předtím, než do Dvojčat narazil první letoun. Přiznali dokonce, že o tom věděli předem, v izraelské televizi, kde řekli: „Naším cílem bylo tu událost zdokumentovat.“