Vrcholní velitelé jaderných sil viceadmirál námořnictva Tim Giardina a generálmajor Michael Carey byli postaveni mimo službu po exkluzivním zpravodajství z vysokých zdrojů vojenské rozvědky o tajném převozu jaderných hlavic. Dva vrcholní velitelé jaderných sil ve Spojených státech byli teď postaveni mimo službu po exkluzivním úniku z vysokých vojenských míst, o kterém reportoval Alex Jones a já, jenž se týkal tajného a nepodepsaného převozu jaderných zbraní z Letecké základny Dyess do Jižní Karolíny. Znepokojivé je, že tohle suspendování vrcholných generálů z vojenského establishmentu není jedinou varovnou kontrolkou, která po úniku této zprávy následuje.


Ještě před tím, než bylo oznámeno, že druhý nejvyšší velitel jaderných sil ve Spojených státech byl suspendován, tak ve stejný den, jen týdny po tajném převozu atomovek to byl senátor Lindsey Graham, kdo se nechal hodiny po naší zprávě oficiálně slyšet, jak říká, že v Jižní Karolíně by mohlo dojít k ‚jadernému útoku‘ kvůli tomu, že jsme nepoužili vojska proti Sýrii a Íránu – čímž ještě tvrději tlačil na akci jak proti Íránu, tak proti Sýrii. To samo o sobě vyvolalo to, že naše video-reportáže si prohlédly statisíce, a miliony naše reportáže zkoumaly, čímž to okamžitě přešlo z tématu týkajícího se vysokých úrovní vojenského zpravodajství do mezinárodních záležitostí.

 Ale teď i poté, kdy Lindsey Graham opětovně varoval před jaderným útokem přesně v té oblasti, kam jsme vám říkali, že ty jaderné hlavice byly převezeny, aniž by o tom byla papírová evidence, došlo k tomu, že na absolutně nejvyšších místech velení jaderných sil se vyhazuje. Navíc ale tohle postavení mimo službu nemělo vyjít najevo – zvláště ne fakt, že tohle suspendování 2. nejvyššího velitele bylo oznámeno přesně v den jaderného převozu.

 Ze zprávy v Daily Mail o suspendování druhého nejvyššího velitele jaderných sil v zemi se dočítáme, že tento velitel byl suspendován přesně v ten den, kdy došlo k převozu.

„Kunze řekl, že Strategické velitelství neoznámilo suspendování ze 3. září, protože Giardina je pořád vyšetřován a akce na doporučení Kehlera ohledně nového pověření Giardina jsou pozastaveny. O suspendování první referoval World-Herald z Omahy.“

Rovněž bylo odhaleno, že média mainstreamu hlásí, že vláda nechtěla, aby se tato suspendování a vyhazování dostala ven, a že to byl anonymní vládní insider, který o tom poskytl uniklé emaily Associated Press.

„Vnitřní email, který v pátek dostala AP, říká, že podezření proti Careymu plynou z vyšetřování generálního inspektora ohledně jeho chování, když byl ‚pověřen nespecifikovaným dočasným úkolem‘. Email uvádí, že tato podezření se nevztahují k operační připravenosti sil ICBM nebo k nedávným nezdařeným inspekcím jednotek ICBM.“

To znamená, že velitelé jaderných sil byli postaveni mimo službu za scénou během kroků, které neměla spatřit veřejnost – zvláště ne fakt, že ten druhý nejvyšší ve velení byl vyhozen přesně v den prozrazeného jaderného převozu. Co je ještě důležitější, vrhnutí světla na tajný převoz jaderných zbraní a četné červené varovné kontrolky, které dokazují jejich platnost, jsou klíčové při zastavení psychopatických posedlíků kontrolou ve vládě, aby neprovedli to, před čím Graham ‚varoval‘, tedy jadernou explozi, která by vedla k válce se Sýrií.