Skupina řidičů kamionů z povolání plánuje v pátek zatknout členy Kongresu.  Twitter zrušil účet náležející ‘Kamióňákům za Ústavu’, skupině, která si vysloužila pozornost národních médií kvůli svému plánu koncem tohoto týdne zablokovat Washington a zatknout členy Kongresu. Ač je ta událost naplánována na pátek, zveřejněná je už asi týden, dnes ráno se ale začala nakažlivě šířit poté, co o ní referoval dlouhý článek v U.S. News & World Report, který měl odkaz i na Drudge Report.


„Nebudeme žádat o odvolání z funkce,“ řekl organizátor skupiny Earl Conlon. „Přijdeme, ať se jim to líbí, nebo ne. Nebudeme žádat o odvolání z funkce, žádáme o zatčení každého ve vládě, kdo porušil přísahu pro svoji funkci.“

Tato skupina slíbila, že umožní průjezd vozidlům nouzového zásahu a každému, kdo jim vyjádří podporu, aby konvoj objel, říkají ale, že zřídí bloky přes tři pruhy, pokud policie zkusí požadavkům této skupiny překážet. Organizace slibuje, že bude jednat mírumilovně a myslí si, je možné, aby se jim povedlo zatknout jednoho či dva členy Kongresu, což bude překvapení, které „zafunguje jako varovný výstřel, který otřese všemi větvemi vládní moci.“

Tím hlavním, po čem tato skupina jde, je politika Obamovy administrativy využívající dolarů daňových poplatníků k financování s Al-Káidou spojených rebelů v Sýrii.

Twitter na tyto zprávy reagoval téměř okamžitým zrušením účtu této skupiny.

Při pokusu dostat se na stránku této organizace https://twitter.com/T2SDA to vyvolá následující hlášku:

Ač má Facebooková stránka této skupiny v současnosti téměř 50 000 liků, tak její předchozí provedení už trvale smazali.

Útoky na ‚Kamioňáky za Ústavu‘ na Facebooku a Twitteru jsou zase další připomínkou toho, že giganti sociálních médií naprosto opovrhují Prvním ústavním dodatkem a jakoukoliv formou politického aktivismu, který je protiobamovský.

I přes skutečnost, že Twitter běžně přezírá účty, které přímo hrozí násilím, aniž by je smazal, a je také velice pomalý při odstraňování účtů náležejících teroristickým skupinám (trvalo jim 5 dnů, než zavřeli účet Al-Káidy), tak je oproti tomu útok na Kamioňáky za Ústavu bezohledný.

Takže Kamioňáky za Ústavu rozbili během 5 hodin, zatímco Al-Káidu 5 dnů ignorovali.

Copak je to vůbec div, že Twitter finančně krvácí, zatímco Facebook ztrácí miliony uživatelů, když se takhle chovají k Prvnímu ústavnímu dodatku?

[quote align="center" color="#999999"]

Aktuálně: Americká vláda nařídila vojsku odstranit protestující kamioňáky ve Washington D.C. – více ZDE. [/quote]

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: infowars.com