Obama chrlí zarážející protivědecké bláboly o globálním oteplování: Ta ignorance (lži?) je omračující Obama na své poslední tiskové konferenci prohlásil následující: „To, co víme, je, že teploty po celé planetě rostou rychleji, než jsme před 10 lety předvídali.“ Au contraire, mon faible d'esprit – počínaje i americkými klimatickými agenturami, jsou fakta nesporná: globální oceán se za posledních 10 let neohřál. Ve skutečnosti se ochlazuje rychlostí minus 0,72°C za století.

Tento náš další obrázek ukazuje britský HadCRUT teploty (nad pevninou a oceány) spolu s koncentracemi atmosférického CO2. Tato datová sada je oblíbená u IPCC OSN a i ta jasně ukazuje, že globální teploty padaly stejnou rychlostí minus 0,72°C, nikoliv, že by, jak hlásí Obama, rostly. (Dokonce i ta strašně zmanipulovaná datová sada globálních teplot NASA/GISS potvrzuje za posledních 10 let globální ochlazování, ale s menším tempem.)

Ta fakta o globálních teplotách nelze ve skutečnosti zpochybnit. Doklady objektivní vědy jsou nezvratné a jednoznačné. Ovšem prezident Spojených států se cítí být nucen vyloženě americkou veřejnost během své tiskové konferenci pro své patolízaly zavádět. Proč?

  • Je tak do nebe volajícně blbý?
  • Je to bigotní fundamentalista zeleného zákona šáría?
  • Je to patologický lhář? (Hmm… Benghází, Petraesus a operac ‚Rychle a zběsile‘ i jiné skandály zjevně takovému názoru dodávají na věrohodnosti.)

Opravdu, proč Obama prohlašuje známé nesmysly, které jsou z podstaty proti-vědeckým zeleným blábolem? Co si myslíte vy?

Zdroj: c3headlines.com

Vládoou financované klimatické modely jsou nadále propastně ulítlé – pořád nejsou schopny předpovědět globální teploty

Vládní vědátorští byrokraté a jejich expertní klimatické modely „globálního oteplování“ založené na koncentracích atmosférického CO2 nadále předvádí zarážející neschopnost – miliardy prachů daňových poplatníků vyházených na zmršené počítačové simulace, které nejsou teploty schopny předpovědět.


Dovednost vládou financovaných klimatických modelů přesně předpovědět globální teploty se ukázala jako nesmysl (až do 30. září 2012). Ty dva první modely představují ty úlety modelů od NASA/GISS (ten první) a od IPCC.

Proč selhaly tak neskutečně? V první řadě jsou založeny na dost chatrné, nesmírně spekulativní karbencentrické hypotéze o antropogenickém oteplování od CO2. Protože ten jejich „konsensus“ si oblíbil AGW hypotézu, tak ty počítačové simulace nejsou doslova schopny předpovědět ani ň.

Ten třetí graf představuje klimatický model, který si vede při předpovědích globálních teplot výrazně lépe. Tato počítačová simulace v podstatě ignoruje posedlost konsensem ohledně koncentrací atmosférického CO2.

Samozřejmě, že i přes neskutečné selhání byrokratických klimatických modelů a odpovídající úspěch alternativních, modelů odmítajících konsensus, tak i tak můžeme s velkou přesností předpovědět ‚klimatické modely‘, s nimiž politici budou plýtvat budoucími penězi daňových poplatníků, nebo snad ne?

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: c3headlines.com

]]>