Už desetiletí slýcháme z médií, od lékařů a jiných dealerů farmaceutické mafie, jaká je chemoterapie účinná při léčení onkologických onemocnění. Aby popletli lidi, tak se přiznají, že má sice nežádoucí účinky, ale zároveň  léčí a prodlužuje život. Myslím si, že je načase si položit otázku, proč nám lže farmamafie? Existuje databáze s názvem PubMed. Databáze PubMed je volně dostupná na internetu a je zajímavá pro všechny lékařské obory a pro lidi kteří nevěří podaným informacím a raději se o pravdě přesvědčí na vlastní oči. Poskytovatelem a provozovatelem databáze je National Library of Medicine v Bethesdě.


PubMed obsahuje více než dvaadvacet milionů bibliografických záznamů o dokumentech s abstrakty, odkazuje na plné texty článků dostupných na webových stránkách vydavatelů.

V periodiku "Clinical oncology", který vydává "Royal College of Radiologists (Great Britain)" se objevila studie, která dokazuje že chemoterapie absolutně nefunguje a selhává na plné čáře v léčbě onkologických onemocnění. Jaké štěstí pro farmamafii, že tyto periodika a studie nečtou obyčejní lidé, ale pouze lidé patřící k farmamafii. Farmamafie se snaží všemi silami zabránit aby se výsledky potvrzující nebezpečnost a zbytečnost chemoterapie dostaly na veřejnost a tím by obrali farmamafii o příjmy. Vždyť jeden onkologický pacient představuje příjem 300 000 – 500 000 euro pro onkomafii (onkomafie = farmamafie a zkorumpovaní onkologové).

Studii vypracovalo oddělení radiační onkologie, Northern Sydney Cancer Centre, Royal North Shore Hospital, Sydney, NSW, Australia. Je dostupná ZDE.

Tato studie říká, že účinnost chemoterapie a její přínos pro přežívání nemocných je na úrovni 2.3% pro Austrálii a 2.1% pro USA. Ano, čtete správně. Chemoterapie funguje pouze v cca 2% případů.

Pětileté přežívání onkologických pacientů je na úrovni 60%. Avšak ze všech lidí, co žijí 5 let od diagnózy, pouze dva lidé ze sta za to vděčí chemoterapii.

Myslím, že toto je téma na pováženou, protože chemoterapie má velké množství nežádoucích účinků, a dokonce sama vyvolává nové onkologická onemocnění.

Otázkou je, že když se už i oficiálně ví, že chemoterapie je účinná na 2%, tak proč ji lékaři stále kumulují do pacientů. Toto je už morální otázka na lékaře jako dealery farmamafie. Možná je to proto, že příjmy lékařů závisí na příjmech farmaceutických firem. Vždyť kdyby farmaceutické firmy nebyly tak bohaté, nemohly by lékařům platit kongresy v luxusních hotelech a v exotických destinacích.

Že by tato studie byla prvním hřebíkem do rakve klasické onkologie, která neléčí a pouze vydělává?

Zpracoval: Jozef Kadlec