Autoritářská, anti-demokratická mocenská síť se přeznačkuje jako trendy fórum ve filantropickém stylu. Tajnůstkářský Bilderberg v současnosti prodělává velkou transformaci, při níž během toho, jak elita urychluje svůj plán na konsolidaci technokratické agendy, spatříme, jak se ona i další vysoce profilované sítě slijí pod standard Googlu. V minulém týdnu reportéři Infowars Paul Joseph Watson a Jon Scobie navštívili luxusní hotel Grove ve Watfordu v Británii, dějiště konference Skupiny Bilderberg 2013, jež má proběhnout 6.-9. června jako utajené výroční shromáždění více než 100 světových nejvlivnějších mocenských handlířů na poli politiky, akademického života, technologií, byznysu  a bankovnictví.


Tohle šetření urychlily naše zdroje, které nám radily, abychom navštívili Grove už před Bilderbergem 2013. Tohle je první díl toho, co jsme slíbili, že bude rozvíjejícím se příběhem podle toho, jak jednotlivé kousky té skládačky budou zapadat do sebe, vycházejíc i z podpory roků sledování a výzkumů Bilderbergů.

To, co jsme objevili, je průlomové a představuje to jeden z nejdůležitějších mezníků v 59-leté historii Bilderbergu, pokud ne rovnou ten nejdůležitější.

Prostě řečeno, Bilderberg fúzuje s Googlem pod správou generálního ředitele (CEO) Googlu a pravidelného návštěvníka Bilderbergu Erica Schmidta. Výroční Zeitgeist konference Googlu, které bývají od roku 2007 umístěny v Grove, tentokrát těsně, jen o pár dnů, předchází konferenci Skupiny Bilderberg.

Na základě už předchozího výzkumu můžeme potvrdit to, co plyne z rozhovorů s hotelovými managery a dalšími, že Grove je teď ústřední základnou agendy Googlo na kontrolu globální politické a technologické scény.

Povídání v Grove není jen to od Bilderbergů, to je pouhá poznámka pod čarou, tohle je skutečně to vzrušující středisko, kde se to točí kolem Google Zeitgeist, které London Independent popsal jako: „Roztomilejší verzi Skupiny Bilderberg, údajně stínové sítě finančníků, kteří svolávají soukromá výroční shromáždění, která mají nově vyšňořit image našeho nového techno-panstva.“

Bilderberg se opravdu re-aranžuje jako ‚Google-Berg‘ – částečně kvůli úsilí ze strany aktivistů strhávajících z Bilderbergů jejich tolik hýčkaný závoj tajemství, a částečně jako prostředek pře-značkování autoritářských, nedemokratických utajených shromáždění elit na trendy, liberální, pohodářské fórum ve filantropickém stylu jako Google Zeitgeist a TED.

Ve skutečnosti Google za scénou využívá těchto fór, aby poskytla dějiště, na nichž se formuje konsensus k utváření planety. Přímo nám řekli, že organizátoři za tzv. „Arabským jarem“, které začalo v Tunisku a v Egyptě, což byla, jak jsme už dokumentovali, ve skutečnosti série podvržených barevných revolucí s podporou západu zamaskovaných jako přirozená povstání, byli nejdříve rekrutováni Googlem, a pak se v návaznosti na to zúčastnili konference Zeitgeist v Grove.

Také je dobře zadokumentováno, že muž odpovědný za nastartování této „revoluce“ v Egyptě, která vedla k instalaci diktatury Muslimského bratrstva, kterou teď může Západ používat jako ospravedlnění dalších intervencí, byl zaměstnanec Googlu Wael Ghonim.

Rostoucí vliv Googlu uvnitř jak britské, tak americké vlády je rovněž dobře zadokumentovaný. Eric Schmidt byl kampaňovým poradcem a významným sponzorem presidentských kampaní Baracka Obamy. Rovněž mu údajně nabízeli post ministra financí v Obamově administrativě. V Británii měli od všeobecných voleb v roce 2010 reprezentanti Googlu už nejméně 23 krát schůzky s činiteli Konzervativní strany. David Cameron promlouval na inaugurační konferenci Zeitgeist 2006 před tím, než se o čtyři roky později stal ministerským předsedou. Britský ministr financí George Osborne zavítal na Zeitgeist jen pár týdnů před tím, než se také zúčastnil Bildergergu 2011 ve Svatém Mořici ve Švýcarsku.