Jak se uvádí ve velmi úspěšném článku Press TV, jsme svědky toho, jak korporátní média naznačují, že tento vážný teroristický útok mohl být proveden našimi vlastními bezpečnostními složkami. A armádní rozvědka s tím souhlasí. Tony Cartalucci se ve svém článku zaměřil na to, že většina teroristických akcí v Americe byla importována v podobě obětních beránků vyškolených zpravodajskými službami, jako byl chicagský útočník, který byl bez průkazu totožnosti a zavazadla dopraven ochránci bezpečnosti do čekajícího letadla.


Cartalucci dále píše, že FBI se na domácím terorismus podílí tím, že školí radikály typu MK-Ultra a provádí je všemi kroky nezbytnými k tomu, aby z nich byli teroristé.

Mnoho lidí ze zpravodajských služeb a národní bezpečnosti sleduje, jak se tyto věci dějí, a jsou zcela zděšení nejen nestydatostí příprav podobně nebezpečných operací, ale především tím, jak to vše akceptuje veřejnost, která je zřejmě natolik otupená, že si tyto hrozby neuvědomuje. Mělo by přitom padnout mnoho obvinění.

Případů, kdy se takzvané teroristické útoky odehrály na stejném místě jako protiteroristická cvičení, je příliš mnoho na to, aby se jednalo o náhodu. Až se tedy v rámci nějaké další velké události bude konat protiteroristické cvičení, doporučuji, aby všichni, kteří mají na starosti bezpečnost, byli zatčeni a mučeni, dokud neprozradí všechny detaily.

Korporátní média mezitím pokračují ve ztrátě důvěryhodnosti. Jejich cenzurou neprošly potvrzené informace o protiteroristickém cvičení organizovaném v okolí cílové pásky. Předpokládám, že jim Ministerstvo vnitřní bezpečnosti (DHS) prostě řeklo, že to není pravda, a mediální volavky to spolkly. Máme přitom fotografie psů vyhledávajících bomby. Proč by kromě toho svědkové lhali?

[quote align="right" color="#999999"]

Lidé z The Craft a jejich přístroj na vyhledávání zbraní v davu, 20 let stará technologie. Jaktože jim unikly nastražené bomby? Co vy na to?[/quote]

Armádní rozvědka podezírá americké ochránce zákona z podílu na většině „teroristických útoků“, neboť je důvěrně obeznámena s tím, že izraleská zpravodajská služba proniká nejen do FBI, ale že její chapadla dosahují i do Ministerstva vnitřní nejistoty. Do značné míry to má na svědomí bývalý šéf DHS Michael Chertoff.

To on přišel s tím, že bezpečnostní cvičení DHS se začala zadávat externím dodavatelům, což byl první hřeb do rakve americké bezpečnosti.

Většina lidí však netuší, že se většinou jedná o izraelské firmy. Ony hrají roli „nepřátelské síly“.

Chertoff rovněž zařídil, aby Izraelci byli zvýhodněni a stali se hlavními dodavateli bezpečnostního zařízení, dokonce na úkor amerických firem.

Kdyby se mě někdo zeptal, zda i další západní země najímají izraelské firmy na svá „bezpečnostní cvičení“, odpověděl bych: „Co myslíte?“

Domnívám se, že jste všichni dostatečně inteligentní na to, abyste vnímali míru věrolomnosti, s jakou tyto země něco takového umožňují. Složitější je pochopit, proč všichni členové uznávaných bezpečnostních složek, kteří vědí, že se to děje, aby Izraelci mohli do těchto složek proniknout, o tom nikdy veřejně nepromluví.

Náš protiteroristický tým z Veterans Today prošel fotografie s vysokým rozlišením, které nám byly zaslány a které jsme důkladně prozkoumali nejen v rámci toho, co na nich bylo vidět, což zvládne i chytrý začátečník, ale i co vidět nebylo. To vám často řekne mnohem víc o tom, kde byl opravdu zodpovědný za teroristický útok.

Rychle jsme zjistili, že byla porušena řada bezpečnostních pravidel, například že všechny dveře byly otevřeny. Viděli jsme izraelské agenty úplně všude, mnozí z nich měli naslouchátka a dostávali informace od pozorovatelů, kteří sledovali, kde jsou policisté a cvičení psi.

[quote align="left" color="#999999"]

Muž z Craft Security – na levé fotografii stojí 5 metrů od místa, kde explodovala první bomba poté, co on a jeho kolega přešli na druhou stranu ulice.[/quote]

Všude bylo vidět batohy, včetně velkých, jako by se v Bostonu konal sraz baťůžkářů. Většina policistů se snažila chránit běžce před diváky a jejich oči byly upřeny na unavené sportovce plahočící se směrem k cíli.

Evidentně nápadné, slabé místo bylo za davem, což je vždy ideální prostor pro umístění bomby, neboť zvuková vlna se zesiluje odrazem od pevných konstrukcí budov.

Ze všech fotografií však bylo zřejmé, že v této citlivé oblasti nebyl žádný uniformovaný policista, jen dva zjevně tajní policisté nebo lidé z The Craft.

Podle bezpečnostního protokolu by taková místa měla být hlídána lidmi v civilním oděvu, kteří jsou díky naslouchátkům v kontaktu s pozorovateli, kteří je navádějí ke komukoli, kdo vypadá podezřele. Už dlouho existují přístroje, které mohou tito tajní policisté využívat a které zjistí, co mají lidé v batohu. Stačí, když stojíte vedle nich.

V rámci cvičení, které ohlašovali, by měli na místě své lidi snažící se najít bombu. Pokud tomu tak nebylo, co jiného mohlo být smyslem cvičení než odpálit skutečnou bombu?

Mobilní technologie na odhalování skrytých bomb a zbraní se už používá dlouho a umožňuje tajné službě, aby se vmísila do davu a vyhmátla kohokoli, kdo má u sebe zbraň. Dnešní přístroje jsou kvalitnější, lehčí a přesnější.

Bomba vyrobená z tlakového hrnce je velký cíl k odhalení, ne jako malé trubkové bomby, které by se daly očekávat na podobné akci. Lze je ukrýt pod paží, anebo v oblasti třísel. Odhalili jsme podezřelého s jasnými obrysy bomby z hrnce v batohu. Nemáme jedinou zprávu od svědků o hledání nějakého batohu, žádnou fotografii ani video.

Tento podezřelý člověk měl v batohu trubkovitý kanystr, stejný typ, jaký byl vidět, když jej zachytila videokamera, jak umísťuje druhou bombu. Mimochodem, tato bomba explodovala 12 sekund po první bombě, jež byla profesionálně umístěna. Je zřejmé, že někdo, kdo se po takové explozi snažil ukrýt v budově, by nebyl vůbec podezírán.

Mohlo se jednat o obětního beránka, kteří jsou běžně používáni v těchto „cvičných“ operacích pod falešnou vlajkou, aby místní policie měla svou oběť.

Umožnily by skutečné bezpečnostní složky lidem s batohy, aby se potulovali po daném místě, aniž by je nějakým způsobem zkontrolovaly? Ne. Co se tedy stalo? Jak se dostaly dvě hrncové bomby na místo vzdálené 100 metrů od cíle maratonu, kde – jak pachatelé věděli – byly přítomny všechny televizní kamery? Kdo by riskoval takový útok, když bylo zřejmé, že by musel být přistižen? Jedině snad že by to byli sebevražední útočníci?

V médiích nezaznělo jediné slovo o tom, o jak obrovské bezpečnostní selhání se jednalo. Těchto společných akcí se účastní tolik různých agentur, že je běžné, že mnozí účastníci mají pocit, že za skutečnou práci odpovídá někdo jiný. Mnoho z nich je na místě jen proto, aby přihlíželi a trochu si přivydělali za přesčas.

Ano, přátelé, tyto akce se využívají jako přesčasy, během kterých si každý se zúčastněných přijde na své.

Naše ovládaná média odvedla svou obvyklou práci nejen v tom, že totálně opomenula hrozivé selhání bezpečnostních složek, ale i proto, že odvedla pozornost veřejnosti k jiným tématům. CNN se chová jako největší hrdina dne, přičemž jedinými hrdiny by měli být ti, kteří dopadli útočníky.

Lidé z Craft Security měli u sebe tyto přístroje.

Opět jsme byli svědky toho, že bezpečnost měla pauzu. Šlo o neschopnost zúčastněných? Ne, nikoli v případě, kdy si objednáváte služby od Izraele.

Jestliže se pokusíte s tím něco udělat, budete mít proti sobě většinu členů Kongresu… lidé jsou zmatení jejich oddaností. Armádní rozvědka jimi pohrdá kvůli tomu, jak zrazují svou zemi.

Máme fotografii útočníka, jak mluví se svým kolegou v modré košili a červených teniskách. I on měl velký batoh a je podezírán z toho, že nastražil první bombu.

Podle našich zdrojů byl propuštěn a je na cestě domů. Zkuste hádat, kam. (Aktualizace: ukázalo se, že se jedná o Saúdského Araba s kontakty na královskou rodinu, který byl rychle propuštěn).

Toto bude další kapitola knihy nazvané Americká zrada. Tato země bude mít co dělat, aby dostala prsty těchto lidí ze svého hrdla. Upřímně si ale myslím, že dobří lidé na něco takového žaludek nemají.

Dovolte mi to na závěr ještě jednou zopakovat. Nebylo absolutně možné, aby někdo mohl ty bomby přinést, umístit a potom utéci, aniž by mu to infiltrované bezpečnostní složky umožnily.

A jak řekl šéf FBI na tiskové konferenci, „někdo ví, kdo byl útočníkem“. Snažil se už samozřejmě zakrýt fakt, že druhý útočník zmizel. Řeknu to tedy jeho slovy. Vy všichni z bezpečnostních složek, kteří jste tam byli a víte, kde to udělal, promluvte.


Vlevo je místo exploze bomby. Zhruba sedm metrů od tohoto místě napravo lze vidět stopy krve. Na tomto místě stáli předtím lidé z The Craft. Tito lidé odtud zmizeli v pravou chvíli. Jen si to představte. Možná dostali toto echo: „Hele, hoši, teď právě umísťují bomby … běžte na druhou stranu.“ Záběr seshora byl pořízen z okna na pravé straně.

Další články k tématu:

Překlad: Tomáš Piňos

Zdroj:  veteranstoday.com