Oponenti místního zavádění Agendy 21 ve Spojených státech začali proti ní zdvihat pozoruhodný odpor. V hlavních městech jednotlivých států a v městských radách aktivisté předvádí, vzdělávají a lobují své zvolené zástupce o důsledcích plánu Spojených národů pro odnímání suverenity, majetkových práv a směřování budoucího vývoje země. Tento jev se stal už natolik rozsáhlým, že mediální kanály se všude vrhají na kontrolu škod a snaží se zesměšňovat hnuti proti Agendě 21 s nadějí, že se ji povede zaplašit, než této problematice začne rozumět obecná populace.

Jejich snahy ale nenesou žádné ovoce. Jejich reportáže z celé země s nevolí zjišťují, že jsou tu skupiny odporující místním iniciativám „trvalé udržitelnosti“ a ty zasazují údery plánům na koncentraci růstu do hustě obydlených městských center v rámci nově se vynořujících „mega-regionů“.

Teď strhl případ Georgie všeobecné mediální šílenství poté, co místní skupina přesvědčila vůdce většiny ve státním senátě Chipa Rogerse (R – Woodstock), aby svolal informační shromáždění o Agendě 21, jehož se zúčastnilo několik dalších republikánských senátorů a reprezentantů. Podezřele negativní reportáže byly využívány jako nátlak na tyto politiky, aby se vyhýbali těmto údajně okrajových živlům ze svých obvodů.

Progresivní skupina vyznávající trvalou udržitelnost Lepší Georgie vydala video o tomto shromáždění a útočila na ty ‚extrémistické‘ názory zde prezentované, k nimž patřilo i srovnávání Obamových socialistických vizí s plány Josefa Stalina a předsedy Maa, které vyústily do hladu a genocidy.

Podle těchto líčením je tím nejstrašnějším přítomnost Fielda Searce, který pomohl s prezentací slajdů. Searce vykopli ze své skupiny v Tea Party za to, že lidem doporučoval Infowars.com a ladit si Alexe Jonese. Ta skupiny z Tea Party vznášela formální námitky vůči Searsovým aktivitám při „aktivním propagaci otázek a názorů odvozených z konspiračních teorií Alexe Jonese.“ A jako taková byla jeho přítomnost na uzavřeném zasedání k Agendě 21 prezentována jako zvláště hrozivá.

11 Alive z NBC pobočky v Atlantě o tomto shromáždění referovali a líčili ty teoretiky konspirace a „globální kontroly“ snažící se odhalit Agendu 21 ve stylu čertů malovaných na zeď, když divákům říkali, že tyto skupiny a zapojení politici si myslí, že zdrojem problémů jsou právě „ekologisté a vyznavači trvalé udržitelnosti“.

Mezi tím Atlanta Journal-Constitution vydal několik článků o prezentaci Agendy 21 včetně úvodníku nadepsaného “Agenda 21: Šílenství proniká i k vůdcům států.” Místní noviny slibovaly, že senátor Chip Rogers se za hostování takovéhoto informačního sezení dočká „drtivé odezvy“ a i jinak Rogerse insultovali, že ho to „tajné“ video, se kterým se „producíroval“, jedovatě uštklo.

Další liberální webové stránky s celonárodním dosahem se vrhly na příležitost ke zesměšňování a překrucování částí této prezentace, o níž diskutovali jako o využití Technik Delfské věštírny zhotovených RAND Corp. k vytváření konsensu. Mother Jones vydala komplet „Vrcholní republikánští zákonodárci z Georgie vedli briefing o tajném Obamově spiknutí na kontrolu mysli“ s obrázky Obamy před hypnotickým pozadím. Raw StoryHuffington Post líčil to malování mantry o kontrole mysli ve stylu čertů na zdi jako Pomluvu, která se také snažila o zvednutí popularity z „paniky OSN“ ve spojení s děsy politiků z Hlubin Jihu.

Jeden z autorů z Examineru šel ještě dále, když to spojil s hnutím za odtržení, které teď rozpoutává nový cyklus navrhující důraz na rasismus, občanskou válku a „Nový vzestup jižanské mentality“.

Tohle video ukazuje 52 minut vyňatých z prezentace, která údajně trvala čtyři hodiny:

Mluvit proti Agendě 21 se rychle stává součástí výbavy hnutí za širší práva států. Američané se probouzí do pochopení nepatřičnosti té moci, co se zkoncentrovala na úrovni Federální vlády, i toho širšího převzetí zahraničními korporátními zájmy včetně těch, které vytvořily Spojené národy a využívají je, aby si zatím „strčily jen prstíček na ohřátí“ a pak vytvořily světovou vládu vládnoucí pomocí regulací a daní uvalovaných pod záminkou ekologismu.

Místní politici počínaje Casperem a Wyomingem, přes Los Angeles až po Napu a Kalifornii mimo jiné ovšem jsou už zavaleni aktivismem namítajícím proti plánům, které se snaží udat ten „chytrý růst“, „trvalou udržitelnost“ a jiná hesla.

Skupiny „Stop Agendě 21“ se vyrojily už celonárodně a řada vládních orgánů už k těžkému rozčarování establishmentu jejich přístupy přejímá. Alabama schválila celonárodní legislativu zakazující politiky Agendy 21 a New Hampshire schválil podobná opatření ve své sněmovně. Texaští Republikáni oficiálně zařadili Agendu 21 do platformy své strany, zatímco Chip Rogers, výše zmiňovaný senátor z Georgie sice zkusil zavádění legislativy Agendy 21, byl však poražen.

Infowars.com provedla série reportáží odhalujících místní skupiny ve Středním Texasu, co realizují zlodějskou Agendu 21 s financováním od prezidenta Obamy z jeho Partnerství pro trvale udržitelné komunity, které vydává plánovací granty přes americké ministerstvo bydlení a rozvoj měst (HUD). Obamova iniciativa je pokračováním Rady pro trvale udržitelný rozvoj prezidenta Clintona zřízené v roce 1993 kvůli realizaci Agendy 21 Spojených národů z roku 1992. Během jednoho z jejich meetingů se byrokraté dostali do těžkostí kvůli opakovaným dotazům místních obyvatel, kteří namítali proti těmto „vizím“ rozvoje, jelikož skupiny proti Agendě 21 tyto schůze na protest začaly navštěvovat.


Místní obyvatelstvo se staví proti realizaci růstového plánu Agendy 21

Systém vyděšený z jakéhokoliv skutečného hnutí vyrůstajícího zespoda, ať je o čemkoliv, se teď freneticky snaží o diskreditaci velice reálných a důležitých problémů, k čemuž využívá vznášení kontroverzí, aby hanobením odrazovat politiky, aby nezkoušeli naslouchat i hlasům mimo establishmentem kontrolovanou debatu. Média neustále přetřásají těch několik členů rady kraje v Pinellas County na Floridě, kteří hlasovali za odstranění fluoridu z vody. Tahle umělá kontroverze se využila k jejich vytlačení z úřadu a jejich náhradníci svižně dělají kroky za novou fluoridizaci vody. Mediální kanály se tehdy chvástaly vítězstvím ze zastrašování politiků a jejich odstraňování s postů.

Podobné úsilí teď vyvíjí v Georgii, aby dohnaly ty činitele Republikánů k „odpovědnosti“ za to, že si dovolili naslouchat svým voličům, co jsou proti Agendě 21.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com

]]>