Americká vláda ve jménu demokracie už podporovala rozmanité ozbrojené opoziční bojovníky v Sýrii usilující o svržení presidenta této země Bášara Asada, který se podle široké škály informačních zdrojů těší podpoře většiny Syrského lidu. Takže, aby americká vláda v Sýrii podpořila demokracii, tak se do toho vložila sama, aby pro Sýrii vybrala nového vůdce. V souladu s americkou tradicí podpory Chalabisů ve světě bydlí i tato demokratická odpověď na syrské problémy v Dallasu v Texasu, a vystudoval v Indianě. V zemi, který nyní „vládne“ nespočinul nohou už déle než třicet let.


Je to zase něco jako ty další americké loutky, co se vynořily z toho falešného „Arabského jara“, zase islamista z Muslimského bratrstva.

Tohle je to, co americká vláda nazývá „demokratickou legitimitou“.

Bylo by to komické, kdyby ale USA nebyly na pokraji útoku na Sýrii, možná na podkladě falešné záminky typu Tonkin, že syrská vláda nedávno použila v Aleppu chemickou zbraň. A ironie je vždy tím, co tyranům chybí: ale ironické je, že zrovna před deseti lety nás neo-coni doneoconovali do války na základě lži. (Irák) Ach… ale tentokrát je to jiné, říkají nám. Tohle je skutečná demokracie!

[quote align="center" color="#999999"]

Podívejte se  na tohle fascinující interview, abyste si udělali skutečný dojem z reality na místě v Aleppu.

„Lidé tento režim nemají rádi, ale ty rebely nenávidí ještě více… a já a mnozí další obyvatelé Aleppa jsme viděli z první ruky, jak ti ozbrojení rebelové jednají přímo na místě, a různé zločiny a loupení, které beztrestně páchají. Dalším důvodem je to, že jsou tu ti zahraniční džihádističtí válečníci s extrémistickými ideologiemi.“[/quote]

AC24: Další zdroje tvrdí, že během jednání k „volbě“ tohoto nového „demokratického“ vůdce Sýrie došlo k rozporům i v rámci té jejich Rady. Neislamistické frakce na protest proti demokracii popírajícím praktikám Muslimského bratrstva se z velké části vůbec volby nezúčastnily po zkušenosti s předvolebními „konzultacemi“ anebo odešly z hlasování.  Někteří z Rady situace přirovnávali s unesením egyptské revoluce Muslimským bratrstvem.  Viz: landdestroyer.com a  „Demokracie“ pro Sýrii od Hillary Clinton.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj:  lewrockwell.com