Objevilo se šokující video, které ukazuje Obamovou administrativou podporované syrské rebely, jak zpívají písně k oslavě Usámy bin Ládina, v nichž velebí ty “sladké vzpomínky” na útoky na Světové obchodní centrum z 11.9. Klip ukazuje členy FSA a jejich přívržence ve městě Idlib, jak si při průvodu během mávání vlaječkami a transparenty prozpěvují anti-americké písně. „Ta jejich Dvojčata, padla jak podťatá, než mrkla jejich očka, ó jak sladká je ta vzpomínečka,“ pěje dav v Arabštině.

“Říkají mi terorista

pro mě je to pocta čistá,

náš teror je posvěceným,

voláním Bohem zjeveným”

„Náš vůdce je Usáma bil Ládin, Američanům nehorší noční můrou s ním vadím,“ pokračuje dav v jásání. „Říkají mi terorista, pro mě je to pocta čistá, náš teror je posvěceným, voláním Bohem zjeveným, Alláh je cílem naším, my toužím po jeho naplnění dalším.“

Tyhle záběry jsou jen poslední ilustrací toho, jak Obamova administrativa, která podpořila syrské rebely více než 200 miliony dolarů pomoci, přičemž CIA pomáhá ještě dalším státům ze Zálivu dohlížet na přísuny zbraní, podporuje pouhé teroristy, kteří otevřeně vyznávají extrémistickou proti-americkou ideologii.

V srpnu Obama podepsal „tajný rozkaz“ zmocňující k USA podpoře těchto rebelů.

Minulý měsíc 29 různých opozičních skupin v Sýrii přísahalo věrnost frontě Al Nusra, skupině přidružené k Al-Káidě, která jak ohlásil New York Times, „v Iráku zabila četné americké vojáky.“

Bílý dům militanty z FSA podpořil v jejich snaze svrhnout prezidenta Bashara Al-Assada i přes skutečnost, že syrští rebelové jsou odpovědní za spoustu ukrutností, počínaje teroristickými útokymasakry, přes nucení lidí, aby se stali sebevražednými nosiči bomby, až po útoky na křesťanské kostely a nucení dětí, aby prováděly příšerné stínání hlav bezbranným zajatcům.

Syrští rebelové, jak je nedávno citovaly noviny McClatchy, pronáší poznámky: „Až skončíme s Assadem, zahájíme boj s USA!“ Další militanti se objevili na You Tube s videem, kde říkají, že jejich touhou je vidět vlát vlajku Al-Kaiídy nad Bílým domem a uvalit zákon Šaría, jakmile rebelové zvítězí, nad vší oblastí.

Rebely rovněž kamery zachytily jak pálí americké vlajky a provolávají anti-americké slogany. Minulý měsíc kamery zachytily bojovníky FSA, jak protileteckými zbraněmi zkouší sestřelit komerční letadla.

Počátkem tohoto měsíce zahájená petice žádá Bílý dům, aby zrušil veškeré financování a podporu syrským rebelům, a uvádí, že „Financování teroristů je zločin podle Zákona o zmocnění k národní obraně.“

V dalších zprávách se uvádí, že vládní síly v Sýrii chytily bratra současného vůdce Al-Káidy Mohameda al-Zawahiriho, což poskytuje další důkaz, že tato teroristická skupina je do pokusů o svržení prezdenta Bashara Al-Assada silně zapojena.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com

]]>