Tento malý chlapec Jeremy měl zážitek blízkosti smrti, během něhož mu, jak věří, že „Ježíš“ ukázal nadcházející invazi mimozemských démonů na zemi… a ta pro lidstvo nedopadne zrovna dobře. Jeho matka Giovanna zdůrazňuje různé podrobnosti o neuvěřitelných zážitcích tohoto chlapce. Uvádí, že jednou se s ním znovu setká v Nebi.

Tento malý chlapec Jeremy měl zážitek blízkosti smrti, během něhož mu, jak věří, Ježíš ukázal nadcházející invazi mimozemských démonů na zemi… a ta pro lidstvo nedopadne zrovna dobře.

Jeho matka Giovanna zdůrazňuje různé podrobnosti o neuvěřitelných zážitcích tohoto chlapce. Uvádí, že jednou se s ním znovu setká v Nebi.

Na celý příběh se podívejte v mini-dokumentu níže.

Habakkuk 3:16 Když jsem to slyšel, břicho se obracelo; rty se mi při tom hlasu třásly, hřeby se mi zaryly do kostí a já se roztřásl, že bych tu mohl zůstat v ten den hrůzy, kdy on přijde k lidem a kdy na ně provede invazi se svými vojsky.

Na videu matka říká, že její synek zemřel 2x. Poprvé když mu bylo 10, byl 40 minut klinicky mrtvý, a pak ve 13 zemřel opravdu. Prý zůstal naživu jen, aby plně zprostředkoval svou zprávu. V zážitku smrti mu prý „Ježíš“ ukázal, že tu bude III. světová válka, v níž bude bojovat i jeho bratr. Ale to nebude ten správný boj, neboť ten přijde až poté, kdy nastane invaze mimozemských démonů představujících asi mimozemské vojsko.

Ti budou nesmírně krutí a budou lidi i pojídat. Teprve s nimi bude ten pravý boj. Video je plné bojových ilustrací očekávaného boje i předpovědí Hawkinga, že až přiletí mimozemšťané, tak dopadneme jako Indiáni v Americe. Jeho bratr skutečně vstoupil do armády a na války se připravuje.