Očitý svědek, co přežil střelbu v Las Vegas, Danny Contreras, který tvrdil, že tohoto útoku se účastnilo několik střelců, byl nalezen v opuštěném domě v Las Vegas mrtev s mnohočetnými střelnými zraněními. Jeho tělo našli v opuštěném domě v severovýchodním údolí poté, co sousedka slyšela, jak uvnitř této budovy sténá nějaký muž, a zavolala 911. Policie uvedla, že když dorazil k bloku 5800 v East Carey Avenue poblíž bulváru North Nellis Boulevard, tak byl tento muž již mrtev.


Žena, která na místo zavolala záchranné služby, říká, že žádnou střelbu neslyšela, ale soudní lékař potvrdil, že 35 letý Contreras zemřel v důsledku „mnohočetných střelných zranění“ a vyloučil, že by jeho smrt byla neúmyslným zabitím.

Dany Contreras je jen posledním z přeživších Las Vegas, kteří v týdnech po této střelbě buď zemřeli, nebo zmizeli za podezřelých okolností. Je přitom znepokojivé, že všichni ti mrtví svědkové měli jednu věc společnou – poskytovali informace, které zpochybňovaly oficiální povídačku, a všechny je orgány zákona a média mainstreamu ignorovaly.

Danny Contreras den po útocích tweetoval sdělení přímo odporující oficiální povídačce o pouze jediném střelci, co pálil do davu na festivalu Route 91 Harvest, když říkal, že má „štěstí, že přežil“ i následnou štvanici, kdy ho „pronásledovali dva střelci.“

Danny Contreras se svými příspěvky na Tweetteru postavil solidárně za mnohé z přeživších a trval na tom, že útoku se zúčastnilo mnoho střelců. Jeho tweet byl re-tweetován mnohosetkrát.

[quote align="center" color="#999999"]

„Cítím se z toho přežití divně. Nemohu uvěřit, že jsem z toho koncertu unikl živý! Dva chlapi s kvéry mě pronásledovali. Ne každý má takové štěstí.“

[/quote]


Mainstreamová média i tváří v tvář všem těmto důkazům a nesčetným svědectvím přeživších stále omílají ty zakrývací tlachy, kdy tvrdí, že tam byl jen jeden střelec.

O smrti Dannyho  Contrery referoval Las Vegas Review Journal a tvrdil, že poručík Dan McGrath z Metropolitního policejního útvaru jim řekl, že pan Contrera asi bude mít nějaké vazby na gangy nebo bude zapojen do narkotik.

Ač to třeba může být pravd, i když nemusí, co je čím dál těžší ignorovat, je vršící se počet mrtvých následně po střelbě v Las Vegas.

Jsou snad umlčováni, aby se zabránilo, že pravda vyjde na povrch?

John Beilma, kterého po objevení komunikačního systému v hotelovém pokoji oficiálně identifikovaného střelce Stephena Paddocka kvůli tomu hledali federální agenti, při zjevné sebevraždě s vraždou zabil jak sebe, tak i svou invalidní dceru.

Hotelový sluha z Mandalay Bay Chad Nishimura, který Stephenu Paddockovi parkoval auto, zmizel dny po střelbě, když poskytl havajskému mainstreamovému kanálu KITV4 interview, v němž odporoval oficiální povídačce a poukazoval, že Paddock „neměl moc zavazadel.“ Určitě ne dost, aby si přivezl 27 poloautomatických zbraní, tisíce nábojů a provedl celkovou přestavbu pokoje.

Co je s panem Nishimurou, se ještě bude muset ukázat. Bohužel ale osud další očité svědkyně je daleko jasnější. Kymberley Suchomel z Apple Valley v Kalifornii našli doma mrtvou pár hodin po odchodu jejího manžela do práce. Paní Suchomel poskytla o dění v Las Vegas velice podrobnou výpověď, kdy tvrdila, že střelby se účastnilo několik střelců.


Kymberley tvrdící, že média mainstreamu neříkají pravdu, a plánovala vytvoření skupiny přeživších, která bude pokračovat ve snahách o dosažení pravdy a spravedlnosti.

Zda jsou tyto série znepokojivých úmrtí a zmizení čistou náhodou nebo zda se za tím táhne něco hluboce temného, to se bude muset ještě zjistit, ale reakce orgánů zákona a médií mainstreamu – zvláště jejich odmítání odpovídat na otázky, které chce veřejnost zodpovědět, vede mnohé, aby dospěli ke stejnému závěru.

Probíhá tu velké zakrývání skutečnosti.