JMENUJE se Julie Červená, bylo jí třicet a je single. Kromě toho je úplně vymyšlená a píše do deníku Metro, jak je spokojená, že je single. Podobná rubrika fungovala několik let v Lidových novinách. Klaudie a Helena psaly každý týden, že jediné, na co potřebují muže, je sex. Měsíc po tom, co se objevily pochybnosti, jestli takové dámy vůbec existují, byla rubrika zrušena. V časopisech pro ženy, jako Cosmopolitan, Elle a další, jsou články štvací proti chlapům a proti vlastní přirozenosti skoro v každém čísle.


 

 

Prosincový Harper's Bazaar obsahuje článek proč jsou prý svobodné matky šťastné. Svobodná matka "když něco potřebuje, zavolá si firmu nebo hodinového manžela. Nemusí řešit partnera, jeho starosti, nálady, chutě nebo špinavé prádlo. Má dítě a nikdo jí do toho nekecá."


Připojen popis života svobodných matek "očima skutečných žen", které jsou tak trochu opět kompletně vymyšlené.

[quote align="center" color="#999999"]Rentiérka z Prahy 5 (40 let, dcery 2 a 9 let): Jsme samy a je nám fajn.

Ředitelka grafického oddělení (36 let, dcera 6 let): Měsíc po narození dcery jsem začala normálně fungovat. V práci byli skvělí a mohla jsem malou brát do redakce.

Majitelka dvou butiků a kosmetického salonu (37 let, synové 2 a 5 let): Mám čas na sebe, na svoje zájmy, což jsem v manželství neměla.[/quote]

Další díly:

Mediální masáž