Čtenář nám zaslal následující informaci o nepříjemné zkušenosti s bankomatem České spořitelny v Hodoníně, samozřejmě se nemusí jednat o ojedinělý případ:

Ahoj přátelé. Hned se s Vámi musím podělit, jak jsem málem přišel o deset tisíc korun.

Dnes asi v 15.50 hod. jsem vybíral z bankomatu České spořitelny na Národní tř. 25 u MěÚ Hodonín (na rohu).

Po zadání hesla, částky a výběru bankovek bankomat vrátil kartu, zavrčel jak to obvykle dělává a …peníze nikde. Chvíli jsem tak stál a pak mě napadla spásná myšlenka – začal jsem se domáhat peněz tak, že jsem zatlačil na výstupní otvor pro peníze …a ejhle – vyskočila stříbrná krytka, která ho zakrývala a na druhé straně byly oboustranné lepící pásky nalepené moje peníze.

Tak jsem byl naštvaný, že jsem ani nesledoval, kdo na moje peníze za bukem číhá a hned jsem i s páskou běžel na Českou spořitelnu.

Manažerka, kterou jsem si zavolal se tomu divila, udělala zápis a řekla, že oni s tím stejně nic neudělají, že musím vybírat peníze nejlépe přímo na bankomatu u budovy spořitelny, které 2x denně kontrolují, což mě velice zklamalo.

Tak pozor!!! Když se Vám něco takového stane a bankomat nevydá peníze, nikoho jiného k tomu za žádnou cenu nepouštět a ihned volat 158 a čekat na příjezd Policie ČR.