Ranč zesnulého pedofila Jeffreyho Epsteina o rozloze 7,6 tisíce akrů v poušti v Novém Mexiku, přibližně 35 minut od Santa Fe, je již více než rok na trhu. (Foto: Youtube / KRQE)

Neil Lyon Group z aukční síně Sotheby’s zveřejnila fotografie ranče za 27,5 milionu dolarů, které nabízejí nový pohled na Epsteinův plán přeměnit ranč v malou komunitu, kde by oplodněním desítek žen zasel lidskou rasu svou DNA.

Součástí ranče Zorro je dům o rozloze 30 000 čtverečních stop, malá vesnice s obytnými a pracovními budovami, přistávací dráha a hangár, stáje pro koně a tisíce akrů pouště.

V průběhu let Epstein vyprávěl mnoha vlivným lidem o svých ambicích vytvořit v Novém Mexiku dětský ranč:

Podle dvou oceněných vědců a poradce velkých společností a bohatých jednotlivců, kterým o tom pan Epstein vyprávěl, „při mnoha příležitostech počínaje počátkem roku 2000 vyprávěl vědcům a podnikatelům o svých ambicích využít svůj ranč v Novém Mexiku jako základnu, kde by se ženy oplodňovaly jeho spermatem a rodily by se mu děti,“ uvádí zpráva NYTimes z roku 2019.

Zde jsou další pohledy dovnitř dětského ranče.

Uvnitř hlavního sídla
Zvenčí hlavní usedlost
Všeobecný obchod
Hasičský dům
Skleník
Stáje
Samostatná rezidence
Bungalov
Další rezidence

Uvádí se, že Epstein na ranč létal s nezletilými dívkami, aby je sexuálně obtěžoval. Co se však týče plánu na výrobu dětí, nebyly (zatím) nalezeny žádné důkazy o tom, že by taková operace byla započata.

Zdroj: zerohedge.com