Občané v Kanadě se dožadují, aby vláda v zemi zakázala George Sorose a jeho nadaci Open Society Foundation. Lidé celého světa se uprostřed obecně proti-globalistické nálady probouzí a zavrhují plány tohoto levičáckého miliardáře na uvalení globalistické agendy na celý svět, jelikož právě Soros byl opakovaně odhalován jako finančník skupin domácích teroristů fanaticky toužících pro něj vyvolávat rozvrat a zkázu.


Newstarget.com hlásí:

Není známo, zda byl Soros nějak zapojen do podněcování protestů proti konzervativnímu žurnalistovi Milo Yiannopoulosovi na University of California v Berkley, které se zvrhly do násilností, ale klidně to možné bylo, neboť takovýmito věcmi proslul už v minulosti.

Jako nezúčastnění se musíte divit, proč by měli být ti do Sorosových snah zapojení posedlí touhou destabilizovat zemi nebo země, v nichž žijí i oni sami.

Nedávno na Světovém ekonomickém fóru ve švýcarském Davosu popsal Soros Trumpa jako „rádoby diktátora, který zkrachuje.“

Soros údajně po celé zemi cpe peníze řadě protestujících proti Trumpovi stejně, jako financuje právní napadání Trumpovy vládní vyhlášky, která uvaluje dočasný zákaz cestování ze sedmi středovýchodních zemí, které Obamova administrativa označila za zájmové země.

Před volbami Soros nesprávně předpověděl, že Donald Trump sice vyhraje lidové hlasování, ale že Sbor volitelů stejně dosadí Clintonovou, což byl přesný opak toho, k čemu ve volební den opravdu ke zklamání globalistů došlo.

Trump zase jednou naštval média, když tvrdil, že když nebude počítat s možnými případy hlasovacích podvodů, takže 8. listopadu získá většinu hlasů veřejnosti. Viceprezident Mike Pence teď vede vyšetřování zaostalosti primitivních postupů registrací voličů a hlasovacích procedur.

Rovněž se ukázalo, že vybubnování nástupu tzv. neloajálních volitelů čili Hamiltonových volitelů, kteří zvrátí Trumpovo vítězství, bylo falešnou zprávou.

Kvůli této aktivitě ve Spojených státech, stejně jako kvůli podobným pokusům v Maďarsku teď tato země vede razie proti Sorosem řízeným neziskovým organizacím. Soros se narodil v roce 1930 v Budapešti a Open Society Foundation údajně v Maďarsku provozovala 50 různých neziskovek. Všechny tyto organizace jsou podobné tomu, co Soros financuje v USA a všechny se pokouší šířit v této zemi jeho globalistickou agendu.




Loading...