Opravdu chmurně a zlověstně zní informace, že včera stovky ruských systémů protivzdušné obrany a S-400 byly náhle uvedeny na stavu zvýšené bojové pohotovosti na rozkaz prezidenta Putina, který údajně obdržel „vážné varování“ od Služby vnější rozvědky (SVR), která tvrdí, že složky "stínového státu" v USA připravují zavraždění zvoleného prezidenta Donalda Trumpa, podněcovatelem je americká Ústřední zpravodajská služba (CIA), pak bude z této vraždy obviněno Rusko, což bude sloužit jako záminka pro vstup do války s ním. Píše to ivejournal.com.


Zároveň s varováním SVR prezident Putin obdržel také varování od Willyho Wimmera, bývalého státního tajemníka Ministerstva obrany Německa, který řekl, že „existuje síť odporu proti prezidentu Trumpovi, aby se neuskutečnil 20. leden … a co se stane ve Washingtonu, se zdá být začátkem války“, což přinutilo Putina brát vážně varování SVR o možném a reálném ohrožení státu. 

A jako by navazoval na tato dvě varování o opravdu vážné a nebezpečné situaci v Americe, laureát Pulitzerovy ceny, spisovatel a analytik Glenn Greenwald zveřejnil hrůzný článek „Stínový stát jde do války se zvoleným prezidentem“, v němž upozorňuje, že americký "stínový stát" se „nyní otevřeně zabývá válkou proti legitimně zvolenému prezidentovi Donaldu Trumpovi“.




Loading...