Uchytili jste se na sociálních médiích nebo jich využíváte k prosazování svého podnikání či společenské angažovanosti, jste ale už znechuceni z té levicové cenzurní tyranie některých vašich příspěvků nebo z toho jako ty organizace těch údajně skutečných zpráv, jako Facebook, Twitter, Google, Yahoo a další svévolně ty vaše zprávy považují za „fake“? Nepropadejte malomyslnosti. Už jsou tu alternativy s tím, že mnoho dalších už je na cestě.


Kromě toho tyto už existující nebo teprve přicházející stránky jsou zónami svobody slova, kde můžete říkat a vystavovat, co chcete beze strachu, že budete cenzurováni těmi komoušskými chůvami, které vládnou nad ostatními „mainstreamovými“ stránkami.

GoodGopher.com

Tento vyhledávací engin alternativních médií spuštěný loni Mikem Adamsem, čili Health Rangerem a zakladatelem a šéfredaktorem NaturalNews od té doby neustále nabývá na popularitě. GoodGopher.com je Adamsův pokus vybudovat největší internetový vyhledávací engin pro ty, kdo se snaží vyhledávat informace a zprávy o svobodě, přirozeném uzdravování, centrálních bankách, potravinové svobodě, pokrocích legitimní vědy a několika dalších tématech, která není umožněno hledat na stránkách kontrolovaných zažranými cenzurujícími levičáky spolupracujícími s NSA.

GoodGopher je první stránka na světě s ochranou soukromí která filtruje propagandu korporátních médií a vládní dezinformace. Tato stránka:

  • Nikdy uživatele nešpehuje
  • Neobsahuje žádnou korporátní či vládní propagandu maskovanou jako „zprávy“ a „informace“
  • Využívá „algoritmu poctivé relevance“, který je uplatňován a jímž je vážena relevance na všech stránkách, nikoho nezvýhodňuje ani neblokuje legitimní reportáže a vědu z nezávislých zdrojů
  • Nikdy neobsahuje žádnou propagaci Velké farmakologie nebo jiných toxinů a jedů
  • Není korporátně vlastněný

A pokud jste nezávislý mediální vlastník nebo žurnalista, můžete do toho vložit svou vlastní stránku, aby ji vyhledávací algoritmus GoodGopher též indexoval.