Na internetu bylo vystaveno video ukazující explozi údajně způsobenou letounem American Airlines 77, který 11.9 narazil do Pentagonu – avšak záznam neukazuje žádné letadlo, které by tu explozi způsobilo. Existence tohoto videa byla vyzrazena v roce 2002, pak ho ale zkonfiskovala FBI. Teď bylo ale na základě žaloby uvolněno veřejně.


Anonnews referuje:

Už od té doby, kdy zkoumám 11. září 2001 si všímám divných věcí kolem Pentagonu, které jsou velice zajímavé, jako že Pentagon zkonfiskoval video z benzinové stanice naproti přes ulici a také video z hotelu.

Ta benzinová stanice si nakonec vrácení toho videa vysoudila. Teď má Pentagon mnoho videí zvenku zaměřených na parkoviště a další místa kolem budovy. Údajně je tam 86 vnějších kamer. Pro veřejnost bylo uvolněno jen 5 videozáběrů a ty sotva nějaké letadlo ukazují.

Už mnoho lidí chtělo, aby Pentagon zveřejnil i další bezpečnostní nahrávky natočené kolem Pentagonu. No, ale k tomu nikdy nedošlo.

Teď ale proč vlastně to video z benzinové stanice naproti přes ulici 11.9.2001 zkonfiskovali? Samozřejmě, že takto, podle toho co lidé na internetu hlásí, zkonfiskovali i video z Sheritan National Hotel.

Proč zkonfiskovali jejich dohledová videa? Copak v Pentagonu nemají dost kamer? Byla ta videa konfiskována, aby ututlali jejich záznamy? Myslím, že se to možná nikdy nedovíme. „Tutlání“ vypadá, že je dnes každodenní záležitostí.