Na září je naplánované ekumenické shromáždění mezi třemi monoteistickými náboženstvími a na něm se očekává, že papež František odhalí pravdu o mimozemšťanech. Tato historická událost má probíhat od 4. – 23. září v Jeruzalémě a podle lidí zevnitř katolické církve budou tato papežova odhalení znamenat počátek jediného světového náboženství.


Thecommonsenseshow.com hlásí :

Vůdci tohoto mezináboženského, pohanského podniku tento zvrácený slet nazvali „Mekudešet“. Už své plány na uspořádání 11 denní konsekrace vyhlásili. Může to znamenat jedinou věc. Je to počátek Jediného povinného světového náboženství. A to je něco, na čem František pracuje. To však není jediná věc, kterou ten papež, nebo lépe řečeno anti-papež posledních pár let protlačuje. Ten zjevně vede i svou osobní křížovou výpravu k prosazení víry v existenci mimozemského života.

 

Papež a mimozemšťané

Už jsem si všímal trendu hollywoodských filmů s mimozemským podtónem (např. Den nezávislosti) a tento tón se v posledních měsících stupňuje do kresčenda. Při zkoumání prediktivních programových trendů jsem si všiml zřetelného vzoru týkajícího se různých sítí přehrávání starších filmů, kde jsou lidé ze Země proti nějaké hrozbě od mimozemšťanů.

Dlouho jsem si myslel, že papež by mohl trpět nějakou ranou formou demence, jelikož nedávno říkal pro Huffington Post, že by křtil mimozemšťany, kdyby snad navštívili Zemi. Je to ten samý papež, který prohlásil, že islám a křesťanství jsou v podstatě jedno a to samé náboženství. Tato falešná doktrína připravuje jeviště pro oficiální státně sponzorované OSN schválené náboženství, které se obecně nazýváme Gaia, a jež je zrovna tak pohanské, jako náboženské. Ve světle těchto faktů má snad ještě někdo otázko ohledně toho, proč mám tak hrozné obavy z této nadcházející konference k unifikaci náboženství?

Než začnu diskutovat o Operaci modrý paprsek (Operation Blue Beam), je důležité si všimnout, že prediktivní programování pro tuto událost probíhá v daleko větší šíři než jen v Hollywoodu, jelikož to prediktivní programování vidíme v mnoha segmentech naší společnosti.

Klíčový generál předpovídá, že absolventi akademie budou jednoho dne bojovat s mimozemšťany

Následující video líčí generála Marka A. Millyho povídajícího o „malých zelených mužíčcích“, a to si nedělá legraci, jako o jedněch potenciálních protivnících v nepřátelských liniích, s nimiž se absolventi jednoho dne utkají v boji.