Jeden z nejslavnějších světových proroků, Edgar Cayce, předpověděl, že ruský prezident Vladimir Putin bude „silou světla“, která zabrání vypuknutí třetí světové války v době globálních nepokojů, které vidíme dnes. […] Jeho předpovědi byly učiněny před více než 80 lety v řadě „Čtení světových záležitostí“ (World Affairs Readings) a týkaly se budoucnosti světa financí, světových vůdců, kolektivní spirituality a významu role, kterou Rusko sehraje na světové scéně.

Cayce mluvil o Rusku jako o „osině v zadku finančních mocností“, které se pokusí zorganizovat proti dobru lidstva ve světě po druhé světové válce.

Wakingtimes.com uvádí:

Když byl v r. 1932 dotázán na politické a ekonomické trendy v Evropě,Cayce zacílil na Rusko:

Evropa je zbořeným domem. Před několika lety přišla zkušenost, kdy skvělí lidé byli potlačováni pro potěšení a uspokojení hrstky, bez ohledu na práva jakýchkoliv dalších lidí. Tito lidé prodělají zkušenost znovuzrození a budou osinou v zadku pro mnoho politických a finančních zemí v Evropě, ve světě… Ot. Jak se jmenuje dotyčná země? Odp. Rusko! (3976-8) (zdroj).

70 let po porážce mocností Osy se Rusko znovuzrodilo, ale zbytek světa je nyní převážně pod palcem západního globalistického bankovního kartelu. Tento kartel je organizován jako MMF, Světová banka, Banka pro mezinárodní vypořádání a globální síť centrálních bank, rezervních bank, rozvojových bank a investičních bank, držící zvolené vlády světa v neustálé konkurzní správě a lidi světa v otroctví matematicky nesplatitelného dluhu.

 

Dnešek na ostří nože

V r. 2013 se USA pokoušely o napadení Sýrie pod evidentně podvodnými záminkami. Putin zabránil americkému útoku tím, že pohrozil, že zasáhne do konfliktu, který v té době ještě nebyl rozvinut do děsivých podmínek dneška, vojensky.

Po záměrném zničení Ukrajiny barevnou revolucí financovanou Georgem Sorosem a provedenou destabilizačním týmem, následném dluhovém dobytí Ukrajiny MMF pomocí desítek miliard dolarů v nucených rozvojových půjčkách, se Putinovo Rusko vynořilo jako jediná síla schopná bránit globálnímu postupu bankovní kabaly, a odmítá umožnit, aby Ukrajina a Krym padly do rukou Západem podporovaných sil.

Na Velké šachovnici je Střední východ v plamenech a svět je na ostří nože, chycen mezi velmi skutečnou možností eskalace do třetí světové války a zdánlivě vzdálenou nadějí, že světoví vůdci náhle najdou zdravý rozum a situaci de-eskalují.

Cayce mluvil o roli Ruska jako o „naději světa“ v nadcházejících časech takto:

„V Rusku přichází naděje světa, ale ne ta, která je někdy označována za komunistickou, či bolševickou, ne; ale svoboda, svoboda! Kdy každý člověk bude žit pro ostatní lidi. Princip se zrodil, bude trvat roky, než vykrystalizuje, ale z Ruska přichází opět naděje světa.“ (Edgar Cayce, 1944, No. 3976-29)

Jak se události v Sýrii a Iráku roztáčí a jsou pro lidi v regionu ničivé, Islámský stát (IS) realizuje kampaň děs a hrůza, rozsévá krvavý teror mezi křesťany, Syřany, Kurdy, umírněnými muslimy, šíitskými muslimy a všemi, kdo se připletou. ISIS, jak všichni evidentně vědí, je financován a zásobován zbraněmi USA a Izraelem, jako prostředek pro nepřímé svržení Asadova režimu v Sýrii.

V situaci, kdy USA a jejich spojenci předstírají, že nejsou zodpovědní za ISIS a jednají jako bezmocní a neschopní ISIS zastavit, Putin s klidem světu dosti jednoznačně řekl pravdu o podpoře ISIS a dalších žoldáckých frakcí, které zcela zničily Sýrii, zavraždily již stovky tisíc lidí, ne-li miliony, a protlačují zosnovanou uprchlickou krizi v Evropě a nyní tuto krizi rozšiřují do Makedonie, Západem.

V tomto videu Vladimir Putin neúprosně vysvětluje syrskou situaci pozoruhodně srozumitelně: