Před nedlouhým časem Neon Nettle referoval o epidemii zavražděných lékařů, z nichž většina byla z Floridy v USA – celý ten příběh si přečtěte zde. (Foto: Youtube)

Všichni tito vědci šli po společné stopě, všichni objevili, že do vakcín, které se podávají lidem, se přidává enzym nagaláza.

Nagaláza je tím, co tělu brání, aby si vytvářelo vitamin D, což je hlavní obrana těla, která přirozeně zabíjí rakovinné buňky.

Nagaláza je rovněž proteinem, který vytváří všechny rakovinné buňky. Tento protein lze rovněž ve velmi vysoké koncentraci nalézt u autistických dětí. A VKLÁDAJÍ ho do našich vakcín!

Ta tělu brání využívat vitamin D nezbytný k boji s rakovinou a k prevenci autismu. Nagaláza zneschopňuje imunitní systém. Známa je rovněž jako příčina cukrovky druhého typu.

Takže v podstatě… ty doktoři byli nebezpeční, protože zjistili, že toto léčí rakovinu nebo to i úspěšně účinkuje proti autismu… protože tito doktoři vyzkoumali, že vakcíny, způsobují současnou krizi rakoviny a autismu, a mají o tom důkazy?

A to se zjevně dělo vědomě a účelově? Ti na Floridě zabití doktoři spolupracovali a připravovali se tuto informaci publikovat.

Dr. Ted Broer to vyzradil na The Hagmann & Hagmann Report a trvalo jim to celou hodinu, aby mu zablokovali vysílání a jejich 3 hodinové show shodili a všechny linky, které se pokoušeli udržet, odpojili… a pak jim shodili servery.

Zdroj: doctorspatch.com