Žijeme ve světě, kde se všichni snaží, aby společnost nějakým způsobem fungovala. Náš vzhled, naše postoje, bankovní účty i životní styly jsou bohužel určujícími prvky v tom, jak nás vnímá společnost. Neustále jsme pod útlakem. Co kdybychom už nebyli kontrolováni a stalo by se to samé všem okolo? Nejspíše bychom našli řešení mnohem rychleji v reálném životě, protože by na nás nebyl vyvíjen žádný tlak. Skutečností je, že se to v nás všechno kumuluje a jednoho dne to prostě vybuchne.

The School of Life vydala video, které přináší nové světlo na tento porouchaný svět. Nese název  Sanity of Madness. Odhaluje problémy s tím, že bychom na to měli nahlížet jako na hru po celou dobu. Bez ohledu na to, jak málo spánku máme nebo s jakými problémy se doma stýkáme nebo jaké obavy máme o naše zdraví, je nám řečeno, že musíme být v práci včas s připravenou prezentací bez žádných výmluv a úsměvem na rtech i přesto, že nám do smíchu není. To může vytvořit bludný kruh, lidé využívají energetických nápojů, aby se probudili a už nespali, berou sedativa, aby se uklidnili, chybí jim každodenní čas na cvičení, domácí vařené jídlo v klidu domova a příliš mnoho času a pozornosti věnují počítačových obrazovkám.

Podívejte se na video níže, zhluboka se nadechněte a vyrovnejte se s myšlenkou, že někdy se prostě můžete odpojit a pak zase připojit.