Je zpátky! Dcera Muammara Kaddáfího povede odpor proti NATO a dalším Libyjským teroristům. Aješa uvedla, že vůdcem odporu je teď ona a že vytvoří novou tajnou vládu. Aješa Kaddáfí se stala novým vůdcem odporu v kritickém okamžiku pro tuto zemi – v předvečer nové intervence NATO. Jako generálporučík Libyjské armády přísahala věrnost řádu svého legendárního otce a naléhala na Libyjce, aby se probudili, aby zvítězili, byli úspěšní a dovedli to k „návratu vlády džamahirije“.


Aješa Kaddáfí zaručuje, že během několika následujících měsíců zformuje „tajnou vládu“ ze „známých Libyjců“, kteří jsou loajální ke Kaddáfímu a bude v Libyi i v zahraničí fungovat jako zprostředkovatel. Když analyzovala současnou situaci, tak kritizovala bývalou armádu, protože je to „bláznivá směska anarchistů,“ kteří se rozhodli, že povedou války na základě principu: „Bojuji za každého, kdo mi platí.“

Kaddáfího dcera je obvinila, že používají zelené vlajky džamahirije a rekrutují její stoupence, stejně jako posilují kmenové vlády, v jejichž stínu se spojili do aliance s Tuaregy a s islamisty Toubou. Tuaregy a kmeny Toubou obvinila ze separatismu a ze spiknutí se s vládou v Tobruku.

Aješa Kaddáfí vyzvala vojáky Libyjských ozbrojených sil, aby jí složili přísahu jako nejvyššímu veliteli, aby obnovila stát.

[quote align="center" color="#999999"]