V závěru jednoho z mých nedávných článků jsem napsal: „Zůstává tu však otázka – co se stane s těmi evropskými státy, které kladou odpor vůči ‚demokratickému procesu‘, jenž je jim prezentován ve formě kvót na uprchlíky? Podle mě musí tyto ‚xenofobní‘ a ‚rasistické‘ evropské režimy vzít v úvahu ve svých zemích možnost propuknutí protestů ‚demokratického Majdanu‘.“ Tento článek vyšel 3.12.2015. Bum! O chvíli později už v Polsku máme sociální hnutí, které nám tu chce zorganizovat Majdan a svrhnout současnou vládu. Vůdčí politici současné tzv. opozice odstavení od moci už otevřeně volají po puči v Polsku.


Země jako Polsko, Maďarsko, Slovensko a Česká republika jsou v kontextu kolínského znásilňování „bezpečnými útočišti“ pro všechny ‚zpátečnické oponenty demokracie‘ a pro ty, kdo se podobně jako osamocené německé ženy na Silvestra bránili proti důsledkům ‚reforem‘ Angely Merkelové a její vlády. Příkladem takovéhoto ‚zpátečnictví‘ vůči evropským hodnotám je teď Polsko. Tato země je z tohoto důvodu terčem útoků ze všech stran. Nemyslím pouze skutečnost, že od moci byla vyšoupnuta banda vyžraných korytářů, ani to není všechno o zdaňování korporací a bank, které teď v Polsku ztrácí svůj neo-koloniální ráj. Podle zprávy Global Financial Integrity – tj. mezinárodní organizace, která provádí analýzy temných finančních toků – se Polsko řadí mezi dvacet nejvykořisťovanějších zemí světa. Sázky v tom jsou o čemsi daleko větším než o formování jednotné Evropy.

V tomto kontextu stojí za to citovat slova Witolda Wasczykowského, polského ministra zahraničí: „Jen svou zemi chceme uzdravit z určité nemoci. Předchozí vláda zavedla levicový koncept jako, že svět podle marxistického modelu by se měl hýbat jen jediným směrem: ke kulturnímu a rasovému mixu, k cyklistice a vegetariánství, s důrazem jedině na obnovitelné energetické zdroje a s bojem proti všem formám náboženství. A to nemá nic společného s tradičními polskými hodnotami,“ řekl Waszcykowski v interview s německým Bildem.

Nedělají nám tu starosti žádní vegetariáni ani cyklisté nebo jejich záliby. Potýkáme se tu se zaváděním určitých ‚reforem‘ a s takovými státy Evropy, ke kterým takové ‚ne-evropské‘ a ‚zpátečnické země‘ (jako je Polsko pod stranou PiS) nepatří. Těmi reformami myslím např. Agendu 21. Země jako je Maďarsko a Polsko se svými pro-rodinnými, pro-sociálními a tudíž i pro růst svého obyvatelstva zaměřenými politikami, v nichž by nakonec měla moc spočinout v rukou domorodého lidu, jsou tudíž v naprostém rozporu s programem Agendy 21, podle níž by měl všechny aspekty života jedince rozhodovat nadnárodní orgán. Tento program vyzývá k omezení populace, což nemá nic společného s politikami přívětivosti k rodinám, jako v těchto státech. Naopak jde o budování technologicky a logisticky pokročilého kontrolního systému podle Agendy 21 pod pláštíkem trvale udržitelného rozvoje, a to běželo plnou parou vpřed, dokud se najednou na politické scéně neobjevili vzpurní ‚diktátoři‘ jako Orbán a Kaczynski. Většina lidí přitom už měla vyhrnuté rukávy, aby s úsměvem a ohromným nadšením budovali systém svého vlastního zotročení skrz naskrz prolezlý těmi krásně znějícími slovíčky jako trvale udržitelný rozvoj.

Takže to vypadá, že Witold Waszczykowski pronášel ve svém interview s německým Bildem námitky vůči diktatuře tohoto ‚trendu‘ opravdu silnými slovy.

Tyto reformy ‚filantropů‘, jak to vypadá, tedy ve Východní Evropě narazily na vážné překážky. Protože tady ti zlí ‚diktátoři‘ jako Orbán a Kaczynski začínají vyrážet jak houby po dešti. Režiséři tohoto formování mají teď tedy dvě možnosti – jednou je zabít Orbána, Putina, Kaczynského, Miloše Zemana a Roberta Fica – když tito všichni jsou vůči takovémuto přeformátování Evropy hodně vzdorovití, anebo daleko jednodušším způsobem zaplatit práci různých ‚nadací‘ přecpaných všemi druhy místních úchylů, kteří by zabili svou vlastní matku, jen aby mohli zavádět ty ‚inovativní změny‘ navrhované zazobanými ‚filantropy‘ a nadnárodními institucemi. To je velice pohodlné a prověřené schéma – na jeho reference se podívejte na Majdan na Ukrajině. No, a my se teď musíme potýkat s pokusy o instalaci ukrajinského scénáře do Polska. Poté, co se PiS vedená vláda rozhodla skoncovat v Polsku s neo-kolonialismem, tak narážíme na rychle rostoucí hnutí, které volá po Majdanu a obnovení postavení státu jako neo-kolonie s odpovídajícími výsadami pro místní aparátčíky, kteří byli zbaveni pravomocí a teď jsou v ulicích a volají po Majdanu.

[quote align="center" color="#999999"]