Včera ve Francii vykolejil zkušební vysokorychlostní vlak na nové lince TGV v severovýchodním regionu Eckwersheim. Vlak byl na své cestě do Strasbourgu, když přitom vyjel z tratě při průjezdu po mostě přes kanál mezi řekami Marne a Rýn, tvrdí svědci. K nehodě došlo v malém okrese Eckwersheim v departmentu Alsace’s Bas-Rhin 10 km od německé hranice. V okamžiku nehody v něm jelo celkem 49 techniků, jelikož k tomu došlo při testování nové generace vysokorychlostních vlaků TGV určených ke službě od jara 2016, uvedla místní prefektura.

Nejeli s ním žádní cestující, přesto se však podle posledních zpráv předpokládá deset mrtvých a mnoho dalších zraněných. Policie však uvádí, že příčina havárie nebyla zatím zjištěna.

Zdroj: southfront.org

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]