Tak nečekaný příkaz Putina zastavit lety do Egypta mohl být zapříčiněn jen jedním – a to není hrozba Islámského státu, ale hrozba samotného Západu. V průběhu rozhovoru s Cameronem se Moskvě dostalo od Velké Británie otevřené hrozby, že ruská letadla v Egyptě se mohou stát cílem dalších teroristických útoků. A i když se to maskuje pod útoky IS, fakticky je provádějí západní tajné služby přes své agenty v Egyptě. Tím, že Moskva byla nucena přijmout tak extrémní a bolestivé rozhodnutí, Egyptu ukazuje, že ten se dosud nedokáže zbavit vlivu Západu a zastavit na svém území činnost tamnějších tajných služeb a agentů.


Fakticky je to ultimátum Egyptu a jediný způsob ochrany ruských občanů. Použita byla dokonce oddělená letadla pro převoz nákladu: lidí zvlášť, zavazadel zvlášť. To znamená, že bomba mohla být – nebo určitě bude – v zavazadle.

Nyní je jasné, že dokonce pokud katastrofa A321 nebyla teroristickým činem, takový čin se plánoval, a je to odpověď Západu na operaci v Sýrii. Také je jasné, že Egypt ztratil důvěru Moskvy v otázkách bezpečnosti, a proto nyní trpí ztrátami. Při tom se speciálně zdůrazňuje, že rozhodnutí Moskvy je dočasné a znamená, že se tu dává egyptskému vedení šance tuto situaci napravit a zlikvidovat síť západních teroristů a poté může být spojení obnoveno. Myslím si, že pokud Kahira takové rozhodnutí přijme, tak naše speciální služby budou v tomto procesu nápomocny.

Zkrátka a dobře, nyní probíhá nové kolo boje s USA a Velkou Británií o Blízký východ, v němž Cameronova hrozba a karikatury „Charli“ jsou součástmi téhož celku. A je zde důležité neprojevit slabost. A také si myslím, že Cameron i Hollande dostanou brzy z Moskvy asymetrickou „odpověď“. Nicméně jejím adresátem může být přijednom také Washington.

Zdroj: cont.ws, nwoo.org

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]