Zde máme fotografii Hillary Clinton a Laurance Rockefellera. Jak většina z vás pravděpodobně ví, Hillary je bývalou státní tajemnicí Obamova úřadu a aktuálně kandidátkou na prezidenta v 2016 kampani. Je také dlouholetou političkou. Laurence Rockefeller je čtvrtým dítětem Johna D. Rockefellera Jr., ze známe rodiny Rockefellerů – amerických průmyslníků a politických a bankovních bosů, jež mají prsty ve vytvoření velké části dnešní moderní ekonomiky. Stáli při zrodu moderního bankovního a vzdělávacího systém, a také obchodu s energiemi a zdravotnictví, společně s trilaterální komisí a OSN (jen pro zmínku). Jsou součástí toho 'jednoho procenta' bohatých, kteří takřka vlastní všechny světových zdrojů.

Mnoho lidí se domnívá, že rodina Rockefellerů je tou 'zlou', tajně se snažící převzít kontorlu na lidstvem, zničit/znečistit Zemi a vzít nám naše práva. Jsou zde i domněnky o tom, že se snaží lidstvo dohnat k takzvanému Novému Světovému Řád. A z memoárů David Rockefellera víme, že si jsou těchto obav vědomi:

Po více než sto let využívají ideologičtí extremisté na obou stranách politického spektra takových událostí, jako je například mé setkání s Castrem k tomu, aby útočili na Rockefellerovu rodinu kvůli tomu, že má, jak tvrdí, přílišný vliv na americké politické a ekonomické instituce. Někteří dokonce věří, že jsme součástí tajného společenství, které pracuje proti nejlepším zájmům Spojených států, když charakterizují naši rodinu a mě jako internacionalisty, kteří konspirují s dalšími po celém světě za účelem vybudování integrovanější, globálně politické a ekonomické struktury – jednoho světa, pokud to tak chcete nazvat. Pokud jsem z tohoto obžalován, pak se ke své vině přiznávám a jsem na to hrdý.“ ( zdroj)

Máme spoustu evidence naznačující, že rodina Rockefellerů, stejně jako Rothschildů a několik dalších, mají na svědomí několik znepokojujících akcí úzce spojenými s ničením životního prostředí, genocidou a dalšími, což ovšem neznamená, že bychom měli ukazovat prsty a odsuzovat každého člena rodiny. Přece jen, my všichni jsem zodpovědní za to, co se děje na naší planetě, co se na ní děle, a také za to, co se na ní bude dále dít pokud s tím něco neuděláme.

Žijeme ve světě plném tajemství a mainstreamový svět si toho začal být vědom po té, co Edward Snowden vypustil do světa první své odhalení a to rozpočet tajných operací, i přes to, že už byl (částečně) odhalen několika předchozími výzkumníky.

Ve skutečnosti se nedozvíte nic o rozpočtu těchto tajných operací nebo o lidech, kteří tyto rozpočtové programy prostudovali. Nicméně se toto téma řešilo v roce 2010 a to novináři Dana Priest a William Arkin z Washington Post. Jejich vyšetřování trvalo přibližně dva roky a jejich závěrem bylo, že americký svět se stal: ,,tak velkým, tak těžkopádným a tak tajnůstkářský, že nikdo neví, kolik vlastně stojí, kolik lidí vlastně zaměstnává, kolik programů v něm vlastně existuje nebo kolik agentur dělá stejnou práci.”

Níže, je bližší fotografie knihy z obrázku ze začátku článku, a také je možné vidět jiný úhel, pod kterým Hillary knihu drží při chůzi a rozhovoru s Laurencem.

Proč se zmiňuji o tomto tajném rozpočtovém světě? Protože jde ruku v ruce s fenoménem UFO, který je podpořen ohromným množstvím evidence velkého počtu ''uvěřitelných'' lidí, a též horou dokumentů.

 

Jak víme, jakou knihu Hillary drží a proč je tak důležitá

Kniha, kterou Hillary drží nese název Jsme sami? Byla napsána Paul Daviesem, vysoce váženým americkým fyzikem, který byl profesorem na mnohých univerzitách.

Většina jeho výzkumů se týkala oblasti kvantové teorie. Kniha se zaobírá nad důsledky kontaktu s mimozemskou inteligencí. Pokud se pozorně podíváte na přiblížený obrázek (výše) knihy, můžete si všimnou, že je shodný se zadním přebalem Daviesovy knihy.

Všimněte si hvězdy pod okem na obou obrázcích, jasnější hvězdy, která je trochu dále a oka na levém spodním okraji.

Důvod proč jsem si vybral o tomto psát, není jen pro to, že tato kniha je velmi podobná té Daviesově, ale proto, že máme horu důkazů k potvrzení faktu, že Hillary Clinton, stejně jako Bill Clinton, podnítili společně s Laurencem Rockefellerem vládu USA aby oficiálně odhalili existenci mimozemšťanů a UFO.

Toto je také známo jako ,,Rockefellerova iniciativa'', žádost Laurence Rockefellera na CIA a Letectvo USA aby odtajnili a vydali všechny informace ohledně UFO veřejně.

Všechny dokumenty od a pro Laurence Rockefellera od a pro nejrůznější osoby si můžete shlédnout ZDE. Byly získány díky Zákonu o Svobodě Informací zkrz několik badatelů, zahrnující i výzkumnou skupinu Paradigma, která je zodpovědná za nedávné Veřejné Slyšení o Odhalení existence UFO. Podívejte se  ZDE.

Je také třeba se zde zmínit o tom, že psycholog Harvardské univerzity oceněný Pulitzerovou cenou Dr. John Mack se velmi zajímá o fenoménu UFO a mimozemšťanech.

Je nejvíce znám, v rámci ufologie, svou knihou Únosy: Setkání lidí s mimozemšťany. Jeho práce byla značně podporována Lawrencem Rockefellerem, jak se zmiňuje zpráva z Americké státní lékařské knihovny:

Jeho rozličná osobnost – od váženého profesora psychiatrie na Harvardské lékařské univerzitě po aktivistu a člověk věřícího v únosy mimozemšťanů – jsou tak neslučitelné jako zvláštní seskupení jeho zastánců, které zahrnuje Laurence Rockefellera a právníka Daniela Sheehana, známým pro své levicové výroky.

Chtěl bych jen uvést na pravou míru, že Laurence Rockefeller si zachovává očividný zájem o toto téma a že ,,Rockefellerova iniciativa'' byla skutečnou věcí, propojenou s výše uvedenými dokumenty. ( ZDE a ZDE)

Mack se k tomu vyjádřil takto:

Ano, obojí je pravda.  Jak literárně tak fyzicky k tomu jistým způsobem dochází, jde o jistý druh psychologického, spirituálního zážitku probíhajícím a pocházejícím pravděpodobně z jiné dimenze. A tento fenomén nás přitahuje, nutí nás k otevření se jiným světům, které nejsou jen pouhým fyzickým světem, a rozšiřuje naše obzory v rámci jiných neznámých realit, od kterých nás naše vědomí během staletí odstřihlo. 

Měl bych také zmínit, že Mark byl jeden z hlavních badatelů zapojených do jednoho z nejpozoruhodnějších svědectví o UFO, který kdy vypluly na povrch – údajné setkání s více než 60 školáky ve městě Ruwa, Zimbabwe, 16. září 1994. Děti tvrdí, že viděly několik vznášejících se předmětů, které by se daly nazvat vesmírnými loděmi.

Je zde ještě další věc, která dává propojení Hillary a výzkumu o UFO na důvěryhodnosti – spojitost s Johnem Podestou, poradcem Baracka Obamy, bývalým vedoucím štábu Bílého domu během Clintonovy administrace a stávající hlavou kampaně Hillary Clintonové. Pronesl tento výrok:

Jsem skeptický v mnoha věcech, zahrnujícím názor, že vláda ví vždy vše nejlépe a že se lidem s pravdou nedá věřit. Čas otevřít oponu tohoto téma už dávno nastal. Máme výroky z těch nedůvěryhodnějších zdrojů – od lidí, kteří ví o čem mluví – o fascinujícím fenoménu, o jehož podstatě musí být rozhodnuto. – John Podesta (převzato z Leslie Kean’s 2010 New York Times bestseller, UFOs: Generals, Pilots, And Government Officials Go On The Record, o kterém Podesta tento výrok zmínil).