Kandidát na prezidenta USA za Republikánskou stranu a guvernér New Jersey Chris Christie označil v pořadu televizního kanálu MSNBS Baracka Obamu za „slabocha" a naznačil, jak on vidí syrskou otázku. „V první řadě bych zavolal Vladimírovi a řekl bych mu: „Zavádíme bezletovou zónu a týká se to všech, tedy i tebe. Takže to vůbec nezkoušej", prohlásil Christie. V interview pro Fox News americký politik svůj názor zopakoval a zdůraznil přitom, že v případě, že by Rusko bezletovou zónu narušilo, měla by se jeho letadla sestřelovat.


Přitom ho vůbec nepřivedla do rozpaků možnost vzniku války s Ruskem. „Utratili jsme strašnou spoustu peněz a prolili spoustu americké krve, abychom zničili SSSR. A nesmíme dovolit, aby se vrátil", řekl Christie. Vyslovil rozhořčení nad tím, že Rusko hodlá podle jeho slov zaujmout vedoucí pozice na Blízkém východě.

Dříve už stejný názor vyslovil jiný republikánský kandidát, Marco Rubio, který podpořil myšlenku zavedení v Sýrii bezletové zóny. Podle jeho slov by mělo Rusko, kdyby narušilo hranice této zóny, „problémy".

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]