Právě tato nadace za svobodný Internet je předmětem těžkého ohrožení zákony o copyrightu, kterými by šlo zakázat kanály nezávislých médií, tvrdí Matt Drudge. „Už jsem měl pohovor se spravedlností Nejvyššího soudu, a řekli mi, že mi to končí,“ řekl Drudge s varováním uživatelům webu, že teď budou vytlačeni, aby se stali „chapadly“ do kybernetických „ghett“ Twitteru, Facebooku a Instagramu. „Uzavřený“ Drudge říká, že se už 8 let nenechal fotit.


As DCClothesline.com reports,

[quote align="center" color="#999999"]

Drudge během svého objevení v Show Alexe Jonese tvrdil, že se připravují copyrightové zákony, které webovým stránkám brání i v odkazování na zprávy.

„Měl jsem hovor se spravedlností nejvyššího soudu, a řekli mi, že končím,“ řekl Drudge.

„Už se hlasovalo o prosazení copyrightových zákonů, jimiž jste ze hry. Udělají to tak, že nebudete moci použít ani nadpisy.“

„Měl jsem povídání se spravedlností Nejvyššího soudu a řekli mi, že to končí, už měli hlasování, které znamená, že čas se krátí,“ dodal s poznámkou, že se blíží den, kdy bude provozování nezávislé webové stránky prostě zakázané.

„Pro mě to skončí – fajn – já jsem si toho užil,“ řekl Drudge s dodatkem, že uživatelé webu jsou vytlačováni do kybernetických „ghett“ Twitteru, Facebooku a Instagramu.

„Jsou to ghetta, je to korporátní, žere vám to energii a nic vám to za to nedává – nic!“[/quote]

Na celé interview se podívejte níže…