Syrský velvyslanec v Rusku Riad Haddad řekl, že od začátku ruské vojenské operace v této zemi bylo zničeno asi 40 procent infrastruktur Islamistického státu v Sýrii. Kolem 40 procent infrastruktur Islamistického státu v Sýrii bylo zničeno od počátku ruské vojenské operace v této zemi, řekl ve středu Sputniku syrský velvyslanec v Rusku Riad Haddad.

„Podle našich dat jich bylo zničeno kolem 40 procent. Navíc byla zabita i spousta teroristů. Teď ustupují k turecké hranici, jelikož právě tato země jim tradičně poskytovala ochranu,“ řekl Haddad.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: globalresearch.ca

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]