Statisíce migrantů, jimž byl odmítnut status uprchlíka, budou z Evropy deportovány v průběhu několika týdnů, píše The Times s odvoláním na informaci, kterou dostal list k dispozici. „Očekává se, že přes 400 tisíc lidí, kteří se dostali do EU v prvním pololetí tohoto roku, nedostane status uprchlíka, což bude pro předáky EU humanitární a politickou výzvou", píše list. The Times upřesňuje, že „Brusel vyhrožuje zastavit pomoc a zrušit obchodní a vízové dohody, když takové země, jako jsou Nigérie a Eritrea, odmítnou přijmout zpátky ekonomické migranty".


Podotýká se, že „návrhy předpokládají zadržení v zemích EU tisíců migrantů, aby se nemohli vyhnout deportaci".

Podle nejnovějších údajů pohraniční agentury EU Frontex, přicestovalo do konce září na území EU asi 630 tisíc migrantů. Evropská komise prohlásila, že nynější migrační krize je ve světě největší od dob Druhé světové války.

Zdroj: sputniknews.com

[quote align="center" color="#999999"]

Ovládání lidského chování. Elektromagnetické a radiofrekvenční záření. Mikrovlny. O jaké experimenty jde a proč náš mozek není v bezpečí? Časopis Vědomí jako první médium na světě zveřejňuje výzkumy kryté státním tajemstvím. Tok říjnových informací pokračuje odkrýváním rodinné historie Rothschildů, jednoho z nejzámožnějších klanů na světě. Seriál Pansofie vás zase naučí obnovovat zdraví člověka jakožto energetické bytosti. Nové vydání Vědomí je k dispozici od 8. října u všech dobrých prodejců v Česku i na Slovensku.[/quote]