V rubrice nazvané Duel měsíce vždy položíme na webu AC24 anketní otázku a nejzajímavější příspěvky vyjdou v záříjovém vydání časopisu Vědomí. Poznámka: Stručné odpovědi mají větší šanci, že budou otisknuty. [quote align="center" color="#999999"] Duel měsíce: Existuje Bůh?[/quote]

[quote align="center" color="#999999"]

[/quote]  

Srpnové číslo Vědomí právě v prodeji!

Odhalujeme tajemství supervody. Živá voda, supervoda neboli exclusion zone water může přinést revoluci na mnoha polích lidské existence. Navíc jsme schopni si onu tekutinu pojímající energii jako baterie vyrobit sami a doma. Jak je to s vodou o vyšší hustotě, která vědcům pomohla přijít na kloub dalším věcem? http://vedomi.cz/cisla/2015-srpen-co-nam-vedci-nerekli-o-ctvrtem-skupenstvi-vody/

Posted by AC24 – Vědomí on 17. srpen 2015

KOMENTÁŘ MĚSÍCE
Třídní boj
ZTRACENO V PŘEKLADU
Měsíční přehled událostí
OSLAVA ŽENSTVÍ
Láskou a pozorností k vlastnímu tělu můžeme probudit sexualitu a touhu, prožívat šťastné vztahy i krásný život. Každá z nás je vesmírem, prostřednictvím kterého lze vytvořit lepší místo k žití. Právě tady a teď!
ORÁKULUM
Tipy Orákula pro úspěšný život
KAPALNÁ REVOLUCE
Odhalujeme tajemství supervody. Živá voda, supervoda neboli exclusion zone water může přinést revoluci na mnoha polích lidské existence. Navíc jsme schopni si onu tekutinu pojímající energii jako baterie vyrobit sami a doma. Jak je to s vodou o vyšší hustotě, která vědcům pomohla přijít na kloub dalším věcem?
ZALOŽIL JSEM BIOPEKÁRNU
Kromě chutných kvalitních biopotravin může bývalý daňový poradce a burzovní makléř nabídnout také inspirativní životní příběh. Jak tedy realizoval svůj sen a udržel při něm balanc Jan Zeman, majitel české rodinné biopekárny?
DUEL MĚSÍCE
Jaký význam pro vás má slovo život?
BEST OF ČESKO
Jak ČSSD potají mění imigrační politiku
NATO PO WASHINGTONSKÉ SMLOUVĚ
I ve druhé části rozhovoru s Miroslavem Polreichem poukazujeme na fakta, která se snad až úmyslně nepropagují. Pojďme uvést na pravou míru informace, o kterých se nemluví vůbec, nebo se z nich vytrhují a účelově překrucují jednotlivosti.
JED JMÉNEM CUKR
Cukr. Krystalový. Krupicový. Nebo třeba moučkový. Co stojí za touto vykrystalizovanou pochutinou vzniklou z cukrové řepy?
DNEŠNÍ PLOTY A ZDI
Ploty a zdi mají svůj stavební materiál dvojího druhu – v hmotném pojetí pletivo, ostnatý drát, cihly či betonové kvádry a v nehmotném strach, obavy, negativní zkušenosti a snahy preventivně předejít hrozivým následkům konfliktní situace.
ČEŠI NEUDRŽÍ KORUNU
Také žijete na dluh? Finanční gramotnost nám mnoho neříká, ale v honbě za slevami jsme přeborníci. Od koho si půjčujeme, za co, jak a kde utrácíme a v jakých marketingových iluzích žijeme, to vše objasní Vědomí.
KURZ EKOPRANÍ
Závěrečný díl o božském prádle
KONEC INDIVIDUÁLNÍ MYSLI?
Nový výzkum nás přibližuje na hranu komunikace mezi mozky. Může další krok prorokovat konec individuální mysli?
TO JE ŽRÁDLO
Tipy redakce
 
Zvýhodněné předplatné časopisu Vědomí: 
Cena za čtvrtletní: 147,00 Kč (původně 177,00 Kč)
Cena za půlroční: 294,00 Kč (původně 354,00 Kč)
Cena za roční: 588,00 Kč (původně 708,00 Kč)

Časopis Vědomí: 6 otázek pro Jana Zemana

Kromě chutných kvalitních biopotravin může bývalý daňový poradce a burzovní makléř nabídnout také inspirativní životní příběh. O tom, jak realizoval svůj sen a udržel při něm balanc Jan Zeman, majitel české rodinné biopekárny se dočtete v srpnovém vydání Vědomí. – Biopekarna Zemanka Více na: www.vedomi.cz/cisla/2015-srpen-co-nam-vedci-nerekli-o-ctvrtem-skupenstvi-vody/

Posted by AC24 – Vědomí on 5. srpen 2015