Nejúžasnější je to, jak vláda zkouší tvrdit, že existuje globální oteplování, jen aby zavedla uhlíkovou daň. Vstupujeme do 21. roku poklesu teplot – nikoliv vzestupu teplot. Je to stejné jako s daní na cigarety, když lidé začali kouřit méně, tak vláda vykřikla, že jí unikají výnosy, a tak teď už tolika míst zdaňuje i elektronické cigarety. Vlády rovněž ztrácí daňové výnosy tím, že auta začala být úspornější. Prodeje benzínu poklesly, jelikož auta mají kontrolu znečištění a začala mít daleko lepší spotřeby a s tím, jak více lidí nakupuje přes internet a jezdí méně do místních nákupních středisek.


Řešení na hroutící se daňové výnosy je to, že státy teď připravují zdanění lidí založené na kilometrech, které najezdí, a vyžadují tachometry k registrovaným vozům. Nikdy to není o tom, o co předstírají, že o to mají péči – je to jen o nových systémech k vybírání daní. Bez ohledu na pravdu o globálním oteplování potřebují vlády falešný výzkum, aby vybíraly daně.

Skupina globálních oteplovačů je NEJVÍCE neetickou a nejzkorumpovanější skupinou předstírající vědce, jaká kdy existovala. Když jsem byl povolán k výzkumu na podporu zformování G5 a pak jsem napsal Bílému domu varování před manipulací dolaru dolů, která přivodí do dvou let turbulence a krach trhů (přivodilo to v roce 1987 nejprudší krach v historii), tak mi řekli, abych už nikdy nic od vlády nežádal. Přímo mi řekli, abych dělal studie, které poskytnou závěry k vystavení a že si tím každoročně vydělám miliony dolarů za falešné výzkumné zprávy. Řekl jsem – ne díky!

Tímto způsobem se vládní studie financují a vytváří se v nich závěry. VŽDY podstrkují žádoucí konečné výsledky k podpoře dopředu určených cílů. Vládní studie jsou prostě projevem politické korupce bez ohledu na obor.

Globální oteplování je další velký podfuk. Čištění vzduchu – ano, to všichni chceme. Je ovšem extrémně arogantní předpokládat, že máme schopnost měnit klimatické cykly. Navíc můžete odpálit i všechny atomové bomby a stejně to nezničí zemi. Za těch 28 let, které uplynuly od katastrofy jaderné elektrárny v roce 1986 v Černobylu na Ukrajině (tehdy ještě v Rusku) se ptáci a myši naučili nejen přežívat v radioaktivní krajině, nýbrž v ní prosperovat.

Příroda se adaptuje. Zrovna tak jako teď choroby činí antibiotika postupně nepoužitelnými, jelikož mutují, aby přežily. Takto prostě funguje všechno. I politici mění své povídačky, aby seděly s jejich touhou po daňových výnosech – je to politická adaptace.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: prisonplanet.com