Síť klinik v Texasu vydala nové směrnice stanovující, že jejich zařízení už nebudou brát dětské pacienty, pokud nebudou očkovaní. Největší poskytovatel zdravotní péče ve středním Texasu Austin Regional Clinic provozující regionální síť sloužící pro skoro půl milionu obyvatel dnes oznámil, že od zítřka začíná se zákazem návštěv lékařů ze strany dětí, které nesplnily požadavky na aktualizované očkování. „Lékaři a personál Austin Regional Clinic podporují imunizaci,“ uvádí prohlášení na stránce ARC. „Pokud neplánujete očkování svého dítěte, tak upřednostňuje možnost, abyste si vybrali jinou praxi. Nechceme vystavovat zbytek našich pacientů riziku kontaktu s chorobami, proti nimž vakcíny poskytují prevenci.“


„Rodiče, kteří nejsou ochotni postupovat podle rozvrhu očkování, si budou muset najít jiného lékaře mimo ARC,“ uvádí tiskové prohlášení.

Položky na seznamu doporučeného rozvrhu očkování ARC obsahují nejméně 21 očkování kojenců během prvního roku života, kde u mnohých se přiznává, že způsobují těžké vedlejší účinky – včetně úmrtí – z velké části tím, že toxickým látkám usnadní průnik přes u dětí ještě nevyvinuté bariéry bránící jejich přístupu do krve v mozku.

Je pozoruhodné, že tento seznam doporučuje, aby děti do věku devíti let dostávaly dávku kontroverzní vakcíny Gardasil od Merck i přes zprávy, že v US na něj zemřely už stovky mladých žen, a desetitisíce byly poškozeny. „Doporučují se rutinní intervaly dávkování vakcínami,“ uvádí zpráva pro veřejnost z této kliniky.

Klinika také konkrétně uvádí, že rodiče by mohli být ohledně očkování zmateni „dezinformacemi v médiích a na zaujatých webových stránkách.“

Možná, že jako zaujaté shledali poukazování na skutečnost, že Národní program odškodnění za poškození vakcínami přes síť neveřejných smírčích soudů vyplatil rodinám, které v důsledku očkování utrpěly úmrtím nebo mrzačícími vedlejšími účinky, skoro 3 miliony $.

Zdravotní ředitel ARC Russ Krienke řekl, že toto rozhodnutí se zakládá na snaze zajistit, aby „jejich zařízení byla pro všechny pacienty, co je navštěvují, bezpečná.

„Ač respektujeme právo rodin rozhodnout se za své děti, také respektujeme důvěru, kterou do nás vkládají naši pacienti, že zajistíme bezpečí pro všechny, a naše politika musí této důvěře dostát,“ řekl Krienke.

Oznámení této kliniky přichází po schválení kalifornského zákona o povinném očkování SB 277, který nutí studenty všech veřejných škol, aby měli splněné požadavky na aktualizaci očkování tak, jak jej jako povinnost určilo ministerstvo zdravotnictví.

[quote align="center" color="#999999"]

  • www.VEDOMI.cz
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: infowars.com