Důvodem, proč jsem si naplánoval Konferenci o řešení, spočíval ve faktu, že všechny moje zdroje za oponou ze všech čtyř koutů světa řvaly, že před námi je nový věk Ekonomické totality. Austrálie má být první, kdo zavede nucenou daň z úspor. V tomto krajně marxistickém státě bude od teď každý s nadbytečnými penězi nepřítelem konzervativní vlády Tonyho Abbotta. To, co jsem nastínil na Konferenci o řešení je JEDINÝM východiskem z této noční můry. Nastal čas, aby lidé začali šířit tato slova a z pozadí začali měnit herní plán, přičemž zůstanou v rozehrané hře. Musíme tuhle konfiskaci všeho bohatství spolu s tím neustálým předlužováním a zdaňováním zastavit. Jinak to povede k naprostému zničení Západní kultury, když jsme si ji nechali zamořit mocibažnými šílenými politiky, kteří si nevidí ani na špičku nosu.


Tato nová nucená kontrola je už zabudovaná do australského rozpočtu 2015. Takže každý, kdo má nějaké úspory, musí zaplatit daně ze svých úspor. Očekává se, že toto opatření poslouží jako globální testovací balón i pro Evropu a Severní Ameriku, které budou sledovat, co to v Austrálii udělá. Pokud nedojde v Austrálii k žádnému masivnímu odporu, tak lze očekávat, že k této otevřené konfiskaci dojde velmi záhy i ve zbytku světa.

Tony Abbot se ukázal být skutečným Marxistou. Zavádí Australský lid do ekonomické propasti, ze které se může vynořit jen válka a krveprolití. Toto je vskutku Vzpoura Atlasova ve vysokých otáčkách. Abbotova vláda zavede koncept svého rozpočtu pro daň z úspor 2015 a oznámí toto opatření ještě, než dojde k formálnímu rozhodnutí o rozpočtu.

Ministerský předseda Tony Abbott řekl, že teď je to všechno o poskytnutí úlevy rodinám a malým podnikům. To kvůli nim se této nové daně použije. Problém je jasný. Pro tyto lidi nedojde k žádnému snížení daní, bude to jen více peněz do kapes zkorumpovaných a už hrozně vyšinutých politiků, kteří během mrknutí oka zničí Západní civilizaci.

Abbott také řekl, že v novém rozpočtu dojde k několika těžkým rozhodnutím, protože tohle je nevyhnutelné. Pro banky je tato nová zpráva vším, kromě dobré zprávy. Abbottův anti-kapitalistický postoj jej bezpochyby postaví v době, až bude možno psát třebas za stovky let poctivou historii, po bok Lenina. Takové rozhodnutí o zdanění úspor vážně vládu poškodí, a pokud existují nějací chytří Australané, tak by teď už měl probíhat závod jak to zatraceně rychle dostat z bank. Banky by měly zažít masivní výběry. Vyberte své peníze a nakupte hmotná aktiva, třebas zlato, ale jen to nemůžete skladovat v bance. Movitá aktiva budou klíčem a nákupy akcií v USA by se mohly stát jedinou reálnou hrou ve městě, co ještě peníze ochrání.

Je těžké přijít na to, jak by australské banky mohly nalákat nebo si údržet v této nové Ekonomické totalitě Abbottova stylu vklady. Opozice je samozřejmě tímto rozhodnutím Abbottovy konzervativní vlády pobouřena. Není to labouristická vláda, která předvádí to, co říkám, ekonomicky teď už není žádný rozdíl mezi levicí a pravicí – jen jim musíte dát peníze.

Zavedení této nové daně na peníze v Austrálii pod vedením Tonyho Abbotta je pro globální ekonomiku zkušebním balónkem. Christine Lagarde z MMF už dávno vedla bitvu za uvalení toho francouzského socialismu/komunismu na celý svět. Už jsem varoval, že je to nejnebezpečnější žena na planetě. Nezapomínejte, že to byla francouzská elita, kdo Marxe prodchnul myšlenkou komunismu – nikoliv naopak. Teď francouzská elita kontroluje MMF a ti přesvědčovali všechny ostatní globální finanční instituce, aby také do několika let vyžadovaly takové povinné výpalné, protože v tom vidí jediný způsob, jak vyřešit dluhovou krizi – prostě lidem zkonfiskují peníze. Během diskusí G20 se taková opatření už připravují a koordinují. Veřejnost se o tom doví teprve, když už jsou po ruce sotva jaké způsoby, jak takovým akcím zabránit, a mainstreamový tisk pustí zájmy lidí po vodě a bude to celou dobu oslavovat.

V rakvi je lepší se probudit dříve, než je zatlučená.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj:  zerohedge.com