Minsk-2 je porážka pro juntu a takticky Pyrrhovým vítězstvím odpovídající stejné porážce Ruska a Spojených států. Dnes je jasné, že Porošenko, pod tlakem Západu, přistoupil na tajenou ústní dohodu, přijetí "delikátní" porážky. To podmínilo všechny věci, které vidíte na frontě i v týlu, ale nemůžete to vysvětlit jednoduchou logikou. Například pád Debalceva. V soupisu Minsk-2 to nebylo, ať hledáte, jak chcete. Ale Debalcevo se přestěhovalo do Novorosije a Amerika mlčela, nechala zavrčení Velké Británii.


Hranice zůstala podle Novorosije, v rozporu s Minskem-2. "Zvláštní status" byl doplněn oboustranně vzájemně se vylučujícími odstavci, který nebyly v Minsku-2. O volbách podle ukrajinského práva není ani řeči, i když je to psáno v Minsku-2. Odstraněny těžké zbraně nejsou, jak je předepsáno v Minsku-2. A konečně, "klid zbraní" je takový, že dončané a lugančané nemohou pro tento „klid“ usnout.

Současně – dnes byl prapor dobrovolníků OUN v Pěskach, s ohledem ke zničení letiště Doněcka, obklíčen oddíly 93 brigády VSU. Obklíčeným "svým" dali senzační ultimátum: "složte zbraně, nebo přejděte pod vedení našich důstojníků".

"Salónní sektor" Ukropů šeptá o velezradě a kapitulaci Porošenka a vydání obce Pěski "separatistům". Pověsti, pověsti, pověsti … Současně – salónní partyzáni "sektor prošívaných bund", mne přesvědčují o pohybech nepřítele, viděných z oken jejich vlastních bytů. Oznámili dnes, že: "Předevčírem na vlakovém nádraží (Kyjev – M.P.) skupina mladých rekrutů komunikovala mezi sebou. Jeli na Sumy, odtamtud na Avdějevku. Dělostřelci "uragančiki." Oni byli staženi o týden dříve z dovolené. Tři divize se sešly u této obce. Čeká se ještě na jednu. Po 15. dubnu se začne – říkají. To je vše.

Jsou i další důkazy o koncentraci sil na obou stranách. Na druhé straně nespí, a přesouvají nové tankové kolony na válčiště. Přestřelky se šíří, postupně pokrývají nové oblasti. Noc předtím byl takový hluk střelby, že byl slyšet v Doněcku, Lugansku, v Širokinu v Avdějevce, kde jsou ty stejné divize.

Veteráni-povstalců VSN navštívili hroby soudruhů na Saur-mohile, zasalutovali, přísahali pomstu a dali si sbohem. Uprostřed noci byly několikrát pozorovány informační útoky o průlomu tankových kolon ukrů do Doněcka. Nebo, s druhé strany, o nástupu tanků povstalců směrem na Spartaka  a Širokino.

Informační žvásty šíří i SMI (média). Ráno 10. dubna, se široce šířily zprávy, že ozbrojené síly pravého sektoru DUK byly evakuovány z oblasti ATO. Žvásty, žvásty, žvásty.

Nicméně, opět na stránkách ukrajinských novinářů-propagandistů vytáhli pozapomenuté "zprávy" o lustracích. Včera pravý sektor (pravý sektor!) povolal v Ivano-Frankivsku státního úředníka, šéfa Státní spravedlnosti, Vasilije Kavacjuka, hodil jej do koše a nespokojen s pouhým ponížením, vozil železnou krabici s člověkem (který zní hrdě) po okolí města. Do veřejných poprav – zbývají jen dva kroky! Nedělám si srandu!

TV kanál ICTV miliardáře Pinčuka zahájil hlasování: "jestli je třeba pro změnu hospodářství střílet." Ze stránek ukrajinských publikací "hřmí" útoky a "zvoní" telefonní teroristé-prošívané bundy. Důvod k výslechu Kolomojského je nejvíce efektivní, poslední dny před mrtvicí zažívá generální prokurátor Šokin. Děda je starý, je mu to jedno. Najednou Antonina Geraščenko obviňuje Julii ze spiknutí s Ťagnibokem! A vtom – Šokin informuje o ztrátě trestní dokumentace na Julii! Jako kdyby nevěděl, jak se dostala z "vězení", a za jakých okolností to bylo! Zde jsou kriminální případy pro "satelity" opozičního bloku. Tady je to cirkus, troška  zatýkání. Jsou zde zatčeni tři komunisté, připravující deset útoků. Pak je zase informace o zatčení deseti komunistů (připravujících tři teroristické útoky? – jen si dělám legraci). Vše  – v Oděse.

Ale OUN-UPA získá status země protihitlerovské koalice. A ani rok neuplyne, jak se budeme dívat na nověblahoslavené obrazy o tom, jak na Braniborská bráně visí vlajky UPA a Spojených států. A jak Stěpan Bandera pomáhá Dwightu Eisenhowerovi vztyčit vlajku vítězství nad Reichstagem. To je normální, protože na Ukrajině jsou nyní zakázány sovětské symboly. Symboly rodné země velké části obyvatel současné Ukrajiny, bývalé Ukrajiny – USSR.

Vtipy – vtipy, ale takové orgie mají dva důsledky: praktické a metafyzické. Metafyzika je, že programátoři cizí, nepřátelské civilizace, zničili kódy, kódy země toho světa, v němž jsme se narodili. A rozšířili v přítomnosti. Převod byl napsaný hackery, Bandera je mediální rezistentní virus, binární kód úplně jiné země.

V praxi je to ještě horší. Situace ze stavu "ne mír – ne válka" – směřuje k válce. Válka a jen válka může odvést miliony občanů z nejnižšího dna, z nejnižšího dna kam spadli spolu se svými rodinami.

Nové tarify jsou nereálné i pro Kyjev. Žádné peníze nejsou a neočekávají se. Není žádná práce, a neočekává se. Přicházejí obrovská úsporná opatření ve velkém měřítku, přicházejí na ulici stovky tisíc lidí. Odzbrojení nacistů je mýtus. Desítky tisíc ozbrojených mužů jsou připraveny znovu střílet a bojovat, hryzat zem a umírat,  s miliony kusů zbraní se obchoduje, už za 800 hřiven za kus. Nový pas nefunguje jako "průkaz" v EU, formuláře chybí, cena dokumentu vzrostla téměř o třetinu. Západní regiony, jejichž obyvatelé jsou zvyklí na snadné získání víza do Polska, čekají teď dlouhé hodiny ve frontě, začínaje již v noci.

Je čas čelit pravdě, spíše než číst propagandistické titulky, o jejichž lživosti nepochybují určitě ani švábi. V současné době třetina lidí z Kyjeva nezaplatila nové ceny za "komunální služby". Ale ceny neklesnou – varuje hlasatel junty. Na předních stranách jsou varování pro neplatiče, že budou odpojeni, o tom se nikdy nezdálo ani žádným "panikářům".

Na prahu jsou komunální nepokoje. Krize neplacení komunálních služeb přejde v kolaps, protože dotace – hypotetické – ale i ty připustil Jaceňjuk, nestačí pro všechny. A "všichni" v jeho verzi – jsou důchodci a rentiéři. Nezaměstnaní, z nichž mnozí jsou již rok po revoluci bez práce, se neberou v úvahu.

Nejsou peníze, není práce – není čím platit. Východisko – tiskařský lis. Hyperinflace. Hyperinflace je tehdy, když peníze zlevňují, a skutečnou hodnotou se stává zboží, a ne jeho peněžní vyjádření. Zboží se stává penězi – tedy "bankou" se stávají obchodníci, vlastnící zboží. To je začátek rozsáhlých spekulací se zbožím. Peněžní oběh nahradí oběh zboží. Bez investic výroba umírá. Přichází obchodní krize, hlad a všeobecná občanské válka. Ve srovnání s ní je to, co jsme viděli, jen  opileckou rvačkou v "nálevně."

Vulkán je připraven k výbuchu, vyhodí miliony tun na tisíc stupňů rozpálené pyroklastické masy, pustí se kam se jí zachce, s rychlostí závodního vozu, spálí všechno, čeho se dotkne, přemění to na popel.

Frau Merkel? Máte plán B pro své německé voliče? Jste připravena dát program potomkům statečných a nešťastných vojáků Wehrmachtu?

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: P. Reif

    Zdroj: anna-news.info