Umístění a datum nadcházejícího shromáždění tajnůstkářské elity pod zástavou Skupiny Bilderberg pro rok 2015 už bylo potvrzeno. Místní policie potvrdila, že konference proběhne v honosném Hotelu Interalpen v Rakouských Alpách nedaleko Telfsu. Rakouská policie v tiskovém prohlášení odhalila, že bezpečnost pro toto piklení bude v provozu od 9. do 14. června. Jak je u Bilderbergu běžným zvykem, ke skutečnému setkání delegátů bude docházet od čtvrtka do neděle tohoto týdne, tj. 11.-14. června.


Tiskové prohlášení policie uvádí, že bezpečnost schůzky Bilderberg bude součástí stejné operace jako bezpečnost pro daleko veřejnější setkání G7, které je naplánováno, že se uskuteční na počátku toho samého týdne, 7.-8. června ve Schloss Elmau v Bavorsku v Německu.

„Bezpečnostní opatření k summitu G7 ze 7. a 8. června 2015 v Bavorsku a konference Bilderberg mezi 9. a 14. červnem 2015 v Tyrolsku byly v ohnisku zájmu briefingu spolkového ministra Mag Johanna Mikl-Leitner a zástupce ministerstva vnitra a Státní policie z Tyrolska z 13. ledna 2015 ve Vídni,“ uvádí se v tiskovém prohlášení.

„Dějiště summitu G7 leží jen 3,6 kilometrů vzdušnou čarou od rakouské hranice a obě události řeší podobné problémy a probíhají jedna za druhou, summit G7 7. a 8. června 2015 a konference Bilderberg 9. až 14. června 2015,“ pokračuje prohlášení.

„Úkolem policie na G7 a na konferenci Bilderberg je ochrana státních hostů, význačných osobností a obecné veřejnosti,“ uvádí v citaci ministerstvo vnitra. „Nejvyšší prioritu má obrana a zabránění útokům. Policejní přítomnost nicméně zajistí i ochranu mírumilovných demonstrací, protože svoboda shromažďování je v naší demokracii jedním ze základních práv,“ dodal údajně ministr.

Prohlášení rovněž uvádí, že navíc k německé policii budou k zajištění bezpečnosti během těchto shromáždění povolány ještě extra speciální policejní síly. Ty jsou známy jako COBRA a tyto síly jsou hlavní rakouskou taktickou jednotkou protiteroristických operací, a ty nejsou součástí rakouské spolkové policie, nýbrž jsou přímo pod kontrolou rakouského spolkového ministerstva vnitra.

Generálmajor Robert Strondl, šéf operačního oddělení ministerstva vnitra, uvedl, že: „Už několik měsíců shromažďujeme veškeré relevantní informace o obou událostech a vytváříme riziková hodnocení, která se neustále aktualizují a slouží jako základ pro další plány.“

Prohlášení rovněž uvádí, že policie uvažuje o „značných“ omezeních dopravy a dokonce o 30 mílové bezletové zóně kolem shromáždění Bilderberg, do níž bude patřit i paragliding a závěsné létání.

Fámy o dějišti letošního shromáždění Bilderbergu v Hotelu Interalpen poprvé prosákly už v srpnu, když se z požadavků na hotel ukázalo, že je na první dva červnové víkendy plně vyprodán. K odhalení Bilderbergu došlo dříve než kdy před tím, v čemž se možná odráží intenzivní dohled nad touto skupinou, ke kterému v několika posledních letech dochází.

Hotel Interalpen je obklopen lesy a horami, je blízko lyžařského střediska a ne moc daleko od letiště v Insbrucku. Jeho brožura o ‚Shromážděních a událostech‘ uvádí, že „hotel leží v nadmořské výšce 1 300 metrů a má výsadní umístění v Tyrolských Alpách a nabízí panoramatický pohled na úchvatné horské vrcholy.“

Dějiště vlastní švýcarský průmyslový gigant Liebherr Group a má konferenční centrum s kapacitou 400 míst s „úchvatným alpským pozadím.“ Hotel před tím už Bilderberg hostil před 27 lety v roce 1988. Jsou-li poslední zprávy správné, tak bude rok 2015 znamenat už třetí průběh této konference uspořádané v Rakousku.

Vypadá to, že elita se po roce 2014 s relativně transparentní lokalitou v dánské Kodani, kde se reportéři mohli dostat do blízkosti personálu a návštěvníků, když popíjeli a hodovali, s tím už skončila.

Letošní shromaždiště je určitě reminiscencí shromáždění ve švýcarském Svatém Mořici v roce 2011, kdy se Bilderbergové uchýlili do hor, obklopeni klikatými silničkami a lesním porostem.

Ač média mainstreamu obvykle Bilderbergu nedopřejí tu pozornost tisku, jakou si zasluhuje, když tuto skupinu označují za pouhý „potlach“, tak nesčetné příklady ukazují, jaký má tato organizace přímý dopad na globální politiku, jak to bylo v posledních letech i zadokumentováno, což vedlo k obviněním, že tato skupina je ze své podstaty hluboce protidemokratická.

V roce 2010 bývalý generální tajemník NATO a člen Bilderbergu Willy Claes ‚přiznal‘, že návštěvníci Bilderbergu jsou zavázáni realizovat během tohoto shromáždění formulovaná politická rozhodnutí.

Bilderberg zcela pravidelně už dávno dopředu ovlivňoval globální události, když k sobě v naprostém opovržení demokratickým procesem sváděl presidenty a ministerské předsedy.

V roce 2013 italský právník Alfonso Luigi Marra požadoval, aby veřejný prokurátor Říma tuto tajnou organizaci vyšetřoval kvůli její zločinné aktivitě, přičemž se ptal, zda shromáždění této skupiny v roce 2011 ve Švýcarsku vedlo k vybrání Maria Montiho za ministerského předsedu Itálie.

V roce 2009 se tehdejší předseda Bilderbergu Étienne Davignon dokonce chvástal, že společná měna euro je ideovým dítětem Skupiny Bilderberg.

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, děkujeme, že podporujete činnost nezávislého magazínu Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: prisonplanet.com, reformy.cz