Zrovna tak, jak jsme varovali, že když před evropskými volbami – anglická UKIP zvítězila v místních volbách, tak to naznačuje, že při těchto volbách se strany, co jsou proti Evropské unii, předvedou jako silné. Mezi těmi ze status quo se šíří děs, jelikož v Řecku zvítězila strana SIRIZA, co je proti zbídačujícím opatřením, a možná, že ještě znepokojivější je, uvážíme-li, že jde o jádro unie, francouzská Nacionalistická strana, která dovedla „politické zemětřesení“ k úspěchu: EVROPSKÉ VLÁDY MUSÍ REAGOVAT NA HNĚV OBČANŮ: VALLS FRANCOUZSKÝ VALLS ŘÍKÁ: ‘SITUACE JE PRO FRANCII A EVROPU SMRTELNĚ VÁŽNÁ’


  • DRAGHI ŘÍKÁ, ŽE LIDÉ VOLÍCÍ PO CELÉ EVROPĚ JSOU JASNĚ ODTRŽENÍ OD REALITY

Odtržení? – nebo naprosto naštvaní ze slibů, které se nikdy nesplní a z bohatství, které přetéká pouze k über-zazobancům a k über-elitářům.

Žádný div, že Francie má starosti…

Francouzská projekce Ipsos 23-25 křesel pro Front National, UMP 18-21, Socialistická strana 13, UDI/MoDem 6-8.

Strany proti establishmentu získávají půdu pod nohami i v dalších částech EU (postupujíc jako UKIP vedoucí v UK).

[quote align="center" color="#999999"]

Průzkumy při odchodu ve Francii ukazují, že proti-imigrantská, krajně pravicová Národní fronta dosáhla svého prvního úspěchu v celonárodních volbách.

Průzkumy při odchodu v Řecku ukazují, že krajně levicová strana SYRIZA vede s 26-30 procenty hlasů před vládnoucí konzervativní Novou demokratickou stranou. SYRIZA, jejíž vůdce Alexis Tsipras kandiduje na presidenta Evropské komise, vedl zuřivou kampaň proti zbídačování, které bylo součástí reakce EU na její ekonomickou krizi.[/quote]

V Rakousku se stala krajně pravicová FPÖ třetí s 20 procenty, zatímco v Dánsku anti-imigrantská Dánská lidová strana získala největší podíl hlasů v této nordické zemi, jak ukazují předběžné projekce z odchodových průzkumů.

[quote align="center" color="#999999"]

Ve Finsku podle projekcí proti-imigrantská strana Pravých Finů poprvé získala dvě ze 13 křesel této země v Evropském parlamentu, čímž si přidala jedno křeslo k předchozímu sčítání.

V Německu krajně pravicová Nacionálně demokratická strana – v níž je mnoho otevřeně neonacistických příznivců – by možná samozřejmě mohla získat své první křeslo v této legislativě, jak ukazují projekce. Německá Aletrnative für Deutschladn (AfD) proti-euru se také chystá, že bude mít debut v tomto parlamentu, když získala 6,5 procenta německých voličů, ukázal odchodový průzkum veřejné televize.

V Belgii: V BELGICKÝCH VOLBÁCH VEDOU VLÁMŠTÍ NACIONALISTÉ, UKAZUJÍ 1. VÝSLEDKY.[/quote]

Ale není to jen Francie, strany proti EU vítězí po celé Evropě…

Kdo by to ale čekal?

Tabulky: Bloomberg

A tak se už začíná s propagandou…

  • DRAGHI ŘÍKÁ, ŽE LIDÉ HLASUJÍCÍ PO CELÉ EVROPĚ JSOU JASNĚ ODTRŽENÍ OD REALITY
  • SCHAUBLE ŘÍKÁ, ŽE HLASOVÁNÍ V EU UKAZUJE, ŽE ‘MŮŽEME NADÁLE NA EVROPĚ PRACOVAT’
  • SCHAUBLE ŘÍKÁ, ŽE PODPORA PROTI-EURO STRANÁM NEVZROSTLA

Hm – ano to ne … , ale když to začne být vážné – tak musíš lhát!

[quote align="center" color="#999999"]

  • Vážení a milí čtenáři, podpořte nás zakoupením předplatného nezávislého magazínu AC24 Vědomí
  • [/quote]

    Překlad: Miroslav Pavlíček

    Zdroj: zerohedge.com