Většina lidí ani o existence kvantových počítačů neví. Téměř nikdo nechápe, jak fungují, ale teorie obsahují i bizarně znějící vysvětlení jako, že „vstupují do alternativních vesmírů, aby z nich odvodily správné odpovědi na vysoce složité výpočetní problémy.“ Kvantové počítače nejsou udělány prostě z tranzistorů a logických hradel, jako CPU ve vašem PC. Ani nefungují způsoby, které vypadají racionálně pro typického počítačového inženýra. Kvantové počítače se téměř magicky vrhají na logaritmické problémy a převádí je na „plošné“ výpočty, jejichž odpovědi vypadají, jako by pocházely z alternativních dimenzí.


Např. matematický problém, který by mohl mít 2 na n-tou možných řešení – kde n je číslo třeba tak velké jako 1024 – které by zabraly tradičnímu počítači delší výpočetní čas, než je věk vesmíru. A takový kvantový počítač naproti tomu může vyřešit ten samý problém během pouhých minut, protože doslova pracuje pomocí souběžného provádění v mnoha dimenzích.

 

Nejzazší lamač kódů

Pokud víte něco o šifrování, tak si jste nejspíš vědomi toho, že kvantové počítače jsou KLÍČOVÝM tajemstvím k rozluštění všech zašifrovaných souborů. Jak už jsem tu loni do Natural News psal, jakmile se kvantové počítače široce rozšíří v NSA, CIA, u Googlu atd., už nepůjde žádná tajemství před vládou uchovat. Všechny vaše soubory – i ty zašifrované – si snadno otevře a přečte.

Až dosud si většina lidí myslela, že ten den je v daleké budoucnosti. Kvantové počítání je „nepraktický sen, k němuž je dlouhá cesta“, jak nám říkali opovržliví vědci a počítačovíí inženýři „ploché Země“: „Není možné postavit 512-qubitový kvantový počítač, který by fakt fungoval,“ tvrdili.

Neříkejte to Ericu Ladizinskemu, spoluzakladateli a šéf-vědci společnosti zvané D-Wave. Protože Ladizinskyho tým už 512-qubitový kvantový počítač postavil. A už je i bohatým korporacím prodávají.

 

DARPS, Northrup Grumman a Goldman Sachs

V případě, kdyby vás zajímalo, odkud Ladizinsky pochází, je to bývalý zaměstnanec Northrup Grumman Space Technology (ano, výrobce zbraní), kde vedl projekt výzkumu kvantového počítání za mnoho milionů dolarů, a to  pro nikoho jiného než pro DARPA – tu samou skupinu, co pracuje na umělou inteligencí řízených vozidlech, a na bojišťních robotech, aby nahradili lidské vojáky. DARPA je ta skupina za tím lezoucím „Systémem podpory komand s nohami“, co vidíte v následujícím videu: