Už mnoho let se střetávají odborníci na přírodní léčbu s představiteli oficiální medicíny v otázkách nebezpečnosti vakcín, avšak poslední zpráva, kterou oficiálně vydal the Institute of Medicine (IOM) předkládá nový významný argument; odhaluje se v ní souvislost mezi aplikováním vakcín a jejich nepříznivými vedlejšími účinky. Tato zevrubná zpráva o bezpečnostních aspektech, kterou vydala organizace zaměřená na ověřování vedlejších účinků vakcín, obsahuje na svém konci zjištění, jež dosud odmítalo přiznat mnoho představitelů oficiální medicíny. Konstatování, že „reálně existují souvislosti mezi určitými vakcínami a zdravotními komplikacemi“ je možné označit za převratné, neboť pochází od organizace, reprezentující klasickou medicínu (ačkoliv ani zdaleka neodhaluje všechna nebezpečí, spojená s vakcinacemi).

Jako příklad je možné uvést třeba populární vakcínu Gardasil, vyvinutou společností Merck. Tato byla v USA dána do souvislostí už se 49 úmrtími a s velkým počtem hospitalizací. Aby byly věci ještě horší, zákonodárci v Kalifornii odhlasovali zákon, který předepisuje povinnost tohoto očkování u mladých obyvatel tohoto státu – a to dokonce u obou pohlaví. Následně ale vyšlo najevo, že zákonodárci, kteří byli klíčoví pro odsouhlasení tohoto zákona, dostávali finanční pobídky od Mercku a měli přislíbeny miliónové částky, pokud tento zákon projde schválením.


Škodlivé vakcíny jsou stále prosazovány představiteli medicíny

I navzdory varováním IOM a prokázaným souvislostem s úmrtími, nás „experti na medicínu“ stále ujišťují, že vakcinace jsou prováděny pouze s „osvědčenými“ vakcínami. Mezi takové má patřit třeba i sezónní očkování proti chřipce, jež nyní bývá kombinováno s vakcínou proti prasečí chřipce (H1N1). A právě ta byla dána do souvislostí se smrtelným nervovým onemocněním – narkolepsií. A co je na tom ještě paradoxnějším, je skutečnost, že vakcína proti H1N1 vykazuje mnoho nebezpečných vedlejších účinků, a přitom byla vyvinuta k léčbě onemocnění, jež se nakonec ukázalo být méně nebezpečné, než běžná sezonní chřipka.

Když v roce 2009 zneužili výrobci vakcíny proti H1N1 falešného poplachu kolem pandemie, podařilo se jim na trhu realizovat svou masovou produkci. Lékárny a kliniky po celém světě využily příležitosti distribuovat tento lék v nebývalých objemech, a urychleně zřizovaly výdejny a očkovací centra. Milióny lidí tak obdrželi dávku vakcíny obsahující cca 25 mikrogramů thimerosalu, jenž v sobě obsahuje kolem 50% rtuti. Taková dávka však přesahuje více než 250x bezpečnou hranici pro obsah rtuti, kterou stanovuje EPA. To způsobilo, že se po celém světě začalo šířit onemocnění syndromem Guillain-Barre. Jde o smrtelné onemocnění nervů, související s vakcinací proti H1N1 – jak připustili vládní představitelé pro zdravotnictví o několik měsíců později.

Nyní už i představitelé klasické medicíny mluví o nebezpečích vakcín a opírají se přitom o obrovské množství výsledků vědeckého výzkumu. Neúčinné a přímo škodlivé vakcíny, jako jsou třeba ty proti sezónní chřipce bývají lidem vnucovány prostřednictvím nákladných marketingových kampaní a zkreslených tvrzení o prevenci proti chřipce. Nebezpečí, která nám hrozí od vakcín, jsou velmi reálná – a přitom máme k dispozici přírodní alternativy, jako jsou například vitamín D nebo dostatek pohybu. Tyto jsou mnohem bezpečnější a efektivnější metodou, jak se vyhnout nákaze.

Použité zdroje: ZDE, ZDE, ZDE, ZDE, ZDE a ZDE

Zdroj: naturalnews.com, Překlad: zmok.webnode.cz

]]>