Teď, když se Barack Obama pevně uvelebil v křesle, znovu zvolený pro druhé období, tak to vypadá, že ta smečka z pekla si zoufale vyštěkává nějakou akci proti Sýrii. Jelikož jsou frustrovaní z úspěchů úsilí syrské vlády o odražení západem podporovaných ozbrojených teroristů, jejich loutek a zástupných armád, tak se zase vrací ke staré taktice. Mohli byste si myslet, že potom, jak byli naposledy nachytáni, že začali s agitací o chemických zbraní, před zahájením útoku pod falešnou vlajkou, že s tímto fíglem přestanou.

Oni do toho všem jdou znova ve snaze uchlácholit mezinárodní společenství do módu smířenosti s myšlenkou na útok proti Sýrii na základě tvrzení, že je to Assad, a nikoliv oni, kdo je už tak zoufalý, že používá chemických zbraní, konkrétně otravný plyn sarin.

Obama jen před pár dny pronesl v televizi následující proslov:

V pondělí na Universitě národní obrany Obama varoval syrského prezidenta Bashara Assada, aby nepoužil svůj arzenál.

„Dnes bych chtěl Assadovi a těm pod jeho velením naprosto vyjasnit, že svět se dívá,“ řekl Obama. „Použití chemických zbraní je naprosto nepřijatelné a bude nepřijatelné. A uděláte-li tu tragickou chybu, že těchto zbraní použijete, bude to mít důsledky a vy za to budete odpovědní.“

Opravdu, pane Obamo a spol., svět se dívá. Znají velice dobře vaše hry a vaše lži. Vědí, že se nezastavíte před ničím a že žádný život není pro vás příliš cenný, abyste jej neobětovali svým zájmům.

Další z posledního hlomození pana Obamy:

„Dali jsme Assadovu režimu velice jasně na srozuměnou, ale i další hráčům na tomto poli, že pro nás je červenou čarou, když spatříme, jak se celý ten náklad chemických zbraní rozhýbává nebo začíná používat. To by změnilo mé kalkuly. To by změnilo mou rovnici.“

Červená čára, není to divné? Oni všichni štěkají o nějakých červených čarách. Pravda, je tam nějaká čára a bude lepší, když ji ta osa FUKUS nepřekročí.

Dalším ustaraným chytrýnkem byl ministr obrany Leon Panetta, který povídal v tom samém stylu, jako kdysi „zbraně hromadného ničení v Iráku,“ když řekl, že „zpravodajství hlásilo, že stoupají obavy, že čím dál zoufalejší syrský prezident Bashar Assad uvažuje o použití arsenálu chemických zbraní – což USA i Rusko souhlasně považují za nepřijatelné.“

Nevyslovuj svaté jméno Rusi spolu s tímhle, ty ukecanej, prolhanej blázne. Pak pronesl:

„Myslím, že není žádného sporu o tom, že zůstáváme velice znepokojeni, velice znepokojeni,“ řekl Panetta, „že když opozice postoupí, zvláště v Damašku, tak že by režim mohl docela dobře uvažovat o použití chemických zbraní.“

Panetta jako oni všichni říká situaci obráceně. Teroristická „opozice“ nepostupuje, i když to zkouší. Drží se v houfu za ohrádkou. Syrská arabská armáda zůstává velice silná a s dobrou morálkou.

Mezi tím je třeba do tohoto posledního vřeštění započítat i tu starou válkychtivou babiznu Hillary Clinton s jejím posledním agitpropem:

„Usilovně zkoušíme spolupracovat s Ruskem, abychom se pokusili zastavit to krveprolití v Sýrii a začali s politickým přechodem na post-Assadovskou budoucnost Sýrie,“ řekla Clinton reportérům v Dublinu.

„Události v poli v Sýrii nabývají spád a my to mnoha různými způsoby vidíme,“ řekla. „Tlak proti režimu v Damašku a kolem něj vypadá, že roste. Dali jsme jasně na srozuměnou, jaká je naše pozice co se týče chemických zbraní, a myslím si, že to prodiskutujeme spolu s mnoha dalšími aspekty toho, čeho je zapotřebí, aby se ukončily ty násilnosti.“

I tenhle odporný exemplář lidského odpadu zkoušel Rusko obviňovat z pokračování tohoto krveprolití, ač z jeho rukou kape krev tisíců jugoslávských občanů, Libyjců a Syřanů. Jsou to oni, kdo těm teroristům poskytují podporu, financování, zbraně, komunikační zařízení a ze všeho nejvíc propagandu.

To pažravé monstrum amerického imperialismu není spokojeno jen s tím, že zabilo kolem 35 000 Syřanů, z velké části z obranných sil. Chemický útok by zabil hodně lidí. Člověk se diví, z jaké části pekla pochází ti lidé, z nichž sestává osa FUKUS a Izrael. Nic lidského by nebylo určitě schopného takového zla, jsou z podstaty čistě ďábelští.

Prezident Assad nemá žádné důvody k použití chemických zbraní, ze všeho nejméně proti svým vlastním lidem. Opakovaně bylo konstatováno, že Sýrie těchto zbraní použije jen v sebeobraně. Proč by kdokoliv v Sýrii byl tak potrhlý, aby sem úmyslně přitáhl plnou sílu osy FUKUS a NATO?

Syrský ministr zahraničí Jihad Makdissi jasně řekl, že chemických zbraní nebude použito vnitřně. A ani proti jiným národům nebudou použity jinak než v sebeobraně.

Kterýkoliv nestranně uvažující člověk si může spočítat sám pro sebe, že když máte dvě strany konfliktu, tak nebudete požadovat, aby pouze jedna strana ukončila boj, zatímco budete vyzbrojovat a povzbuzovat tu druhou stranu, aby bojovala tvrději a špinavěji. Jelikož Rusko a Čína jsou nestranné, vidí, že obě strany musí přestat s bojem a je třeba, aby zastoupeny byly všechny strany.

Nemůžete jen vyhlásit vítězství jedné strany a říci, že ta druhá se nemůže účastnit. Tohle není diplomacie. To je idiocie a jelikož do toho patří spousta mrtvých, je extrémně zlá a zločinná. Osa FUKUS spolu s Izraelem a zvláště s americkým imperialismem v téhle věci páchá LUMPÁRNU.

Všechny národy a lidé se musí spojit, aby vzdorovali takovémuto diktátorskému, totalitnímu, fašistickému chování a přivedli tyto zločince před spravedlnost. Nejsou ničím menším než válečnými zločinci, kteří se dopustili strašlivých zločinů proti lidskosti, co jsou odpovědní za miliony mrtvých, počínaje Jugoslávií, Irákem, Afghánistánem, Pákistánem, Libyí a Sýrií.

V jakémkoliv použití chemických zbraní budou mít zjevně prsty teroristé, nikoliv syrská vláda, a všichni kolem nich. Cui bono (komu prospěch) u takovéhoto útoku? Je to zřejmé, jako to bylo už od počátku těchto fašistických, imperialistických válek.

Nakonec nikoliv však v poslední řadě těmto válečným psům vzkazujeme … žádná operace pod falešnou vlajkou vám nepřinese podporu světového společenství pro žádné další špinavé, vražedné, ničivé války.

Jejich ohavná cesta ničení tam přinese zkázu každému a celé světové společenství do vidí. Kam vstoupí kopyto osy FUKUS a Izraele, tak zanechá peklo na Zemi pro lidi, co tam žijí.

Jejich vizí je nenasytná forma kapitalismu rozpoutaná v té nejzběsilejší a nejbarbarštější podobě. Chtějí, aby Sýrie šla cestou Iráku a Libye. Jen profitování, plundrování a globální dominance a žádní lidé, ani nevinné děti, pro ně nic neznamenají, leda by o nich pronášeli pokrytecké, svatouškovské řečičky.

Překlad: Miroslav Pavlíček

Zdroj: globalresearch.ca

]]>