Washingtonské zvyšování napětí, kterého jsme už po několik let svědky, je tak bezohledné a nezodpovědné, že v člověku městná depresi, z níž by se rád osvobodil. Možná se jen chytám stébel slámy, ale zde je pár nadějnějších zpráv. Žurnalista Nichal Goodwin, šéf politických redaktorů listu New York Post a někdejší vedoucí kanceláře deníku New York Times, obvinil deníky New York Times a Washington Post z destrukce novinářských standardů v USA.


Je možné, že propuštění McCabeho z funkce náměstka ředitele CIA odkrylo očím úřadů spiknutí, zorganizované CIA, FBI, ministerstvem spravedlnosti, Hillary Clintonovou a Demokraticckým národním komitétem a vedené s cílem přikrýt Hillaryiny zločiny falešným obviněním Trumpa z toho, že se zločinně spolčil s prezidentem Putinem ve snaze ukrást pro sebe americké prezidentské volby.

Jestliže Trump nyní zbaběle neustoupí, bude možno vsadit hlavní představitele tohoto protitrumpovského spiknutí, to je Brennana, Comeyho, McCabeho, Hillary a mnoho dalších do vězení za jejich podvodně vypracovaný útok na americkou demokracii a vládu. A toto trestní stíhání by pak mohlo zlomit, či aspoň omezit moc tzv. tajného národně bezpečnostního státu, zatímco prezident Trump by se mohl vrátit ke svému slibu ze své prezidentské kampaně o tom, že znormalizuje vztahy USA s Ruskem.

Jestliže znormalizovány nebudou, bude válka.

Ale konečně je zde naděje.

Paul Craig Roberts

Zdroj: snews.com