Toto je šokující video o potenciálním pozorování UFO. Jde o video uniklé z ruského zdroje. Zachycuje přibližování ruské zásobovací lodi k Mezinárodní stanici, ale vedle ní je ještě jedno opticky daleko větší kosmické plavidlo. Není zřejmé, co je to za objekt, jelikož NASA neuvedla žádnou kosmickou loď, která by měla takto vypadat. (Vystavovatel videa tvrdí, že se takový tvar snažil vyhledat v katalozích všech satelitů.)

Toto je šokující video o potenciálním pozorování UFO. Jde o video uniklé z ruského zdroje. Zachycuje přibližování ruské zásobovací lodi k Mezinárodní stanici, ale vedle ní je ještě jedno opticky daleko větší kosmické plavidlo.

Není zřejmé, co je to za objekt, jelikož NASA neuvedla žádnou kosmickou loď, která by měla takto vypadat. (Vystavovatel videa tvrdí, že se takový tvar snažil vyhledat v katalozích všech satelitů.)

Vypadá to jako kosmická loď tvaru cigarety v kosmu a NASA o tom zřejmě nechce dát žádné informace, ale Rusové by rádi, kdyby ostatní o těchto obrázcích začali diskutovat.

Je to, co je zachyceno na videu u ISS, snad tím příšerným satelitem známým jako Černý rytíř?

Je možné, aby to byl záhadný satelit Černý rytíř zachycený na videu během přiblížení k Mezinárodní kosmické stanici?

Někomu se povedlo toto video se záhadným objektem propašovat z ruské Federální kosmické agentury.