Tento audio-přenos lze prostě popsat jako jeden z nejpřekvapivějších dokladů o záhadné mimozemské přítomnosti během pilotované kosmické mise. Tato dávná audio-nahrávka nám umožňuje slyšet malou část konverzace mezi pilotem přistávací kabiny Mercury-Atlas 6 (MA-6) pilotované Johnem Glennem a CAPCOM z 20. února 1962, což byla první pilotovaná orbitální mise Spojených států.

John Glenn: Tady je Přátelství sedm. Je to v krátkém odstupu oslepující. Začalo to, zrovna, když jsem dával tu značku; nastavuji tmavý filtr, abych viděl, jak to vypadá.

CAPCOM: Rozumím.

John Glenn: Tady je Přátelství sedm. Budu se snažit popisovat, co tu vidím. Vypadá to jako ohromná masa velice maličkých částic, které jasně svítí, jako by byly luminiscentní. Ještě jsem nikdy nic takového neviděl. Jsou trochu zaoblené; procházejí kabinou a vypadají jako maličké hvězdičky. Celý jejich déšť přichází ke mně.

John Glenn: Rotují kolem kabiny, prochází před oknem a jsou pořád jasně rozsvícené. Nejspíš v průměru tak 7 nebo 8 stop v odstupu, ale vidím je i pod sebou.

CAPCOM zaujatý těmito událostmi Glenna žádá, aby ty objekty popsal, také, jestli naráží na jeho kosmickou loď.

CAPCOM: Rozumím, Přátelství sedm. Slyšíte nějaké dopady na kabinu? Přepínám.

John Glenn: Negativní, negativní. Jsou velice pomalé; nepohybují se vůči mně více než 3 či 4 míle za hodinu. Postupují zhruba stejnou rychlostí jako já. Mají jen trošičku menší rychlost než já. Přepínám.

John Glenn: Ano, mají odlišný pohyb ode mě, protože kolem kabiny víří a táhnou se po celé délce, kam vidím.

John Glenn: Máte příjem? Přepínám. Jsou jich doslova tisíce.

… Poté, co Glenn ty objekty popsal, už nedostává žádné odpovědi od CAPCOMU a chtěl by vědět, zda je ještě s někým v kontaktu, přičemž pokračuje v povídání o těch divných objektech kolem své kosmické lodi.

John Glenn: Tady je Přátelství sedm. Jsem s někým v kontaktu? Přepínám.[/quote]